Chata v ČR
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Chata v ČR
Ahoj maminy, sháním nějakou pěknou chatu v ČR a už mi to leze na mozek. Můžete mi prosím někdo poradit. Chata by měla být cca pro 8 lidí z toho tři děti, mělo by být blízkou nějaké koupání, obchůdek, restaurace. A hlavně, aby to bylo vhodné pro ty naše ratolesti. Tak moc děkuji za typy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj Terko,
zkus kouknou na www.cedok.cz a objednat si katalog CHaty a chalupy, tam určitě něco vybereš. Jde se na to kouknout i přímo na jejich stránkách…
Berča
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme vyzkoušené www.tourtrend.cz a plná spokojenost.
Tak at dobře vyberete!
- Citovat
- Upravit
Ahojky, my máme taky vyzkoušený TourTrend, takže také mohu doporučit, z jejich nabídky si určitě vybereš ![]()
Martina
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky se pridavam k Missorce a TourTrendu. Byli jsme od nich v zime v krasne chate v Male Moravce v Jesenikach (maji ji vyfocenou hodne na reklamnich prospektech). Bylo nas 7 dospelych, 3 deti do 10 let a jedna predpubertacka
Naprosta pohoda, v chatce i sauna, akorat na lyzovani se muselo autem dojizdet, coz nam nevadilo pac jsme toho moc nenalyzovali. V Moravce snad i je mensi kopec s vlekem, ale tenkrat nebylo dole tolik snehu. Ale musi tam byt nadherne po cely rok. Hanka1
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
zkus se kouknout na stránky www.1ubytovani.cz nebo www.superchaty.cz. Já tam zrovna hledám něco na léto a je tam solidní výběr. Třeba vybereš. Šťastnou ruku.
i510
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj.
Já vím o skvělé chalupě na šumavě. Pronajímají to moji známí. Je to cca. pro 8 lidí je to skoro na samotě mazi lesy. To mi přijde jako ideální pro děti. Prostě je tam ráno vykopneš ven a nemusíš se obávat aut atd. Obchod a hospůdka jsou necelé 2km odtud. Je to tam super na kolo atd. Akorát koupání je trochu z ruky, teda pokud by jste si nevystačili s řekou.
Tak kdyby, tak mi pošli SZ a já ti dám kontakt.
Pa Sabik
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, tak se také přidávám k žádosti o radu. Zkoušela jsem hledat chatu v typech, které jste sem napsaly, ale nějak jsem nic nenašla. Nemáte prosím ještě nějaké typy? Dík Zuzka
- Citovat
- Upravit
Tak děvčátka,
i já prosím o pomoc, zkoukla jsem všechny vaše rady, ale bohužel marně. Všechny objekty jsoujiž na léto buď obsazené nebo mají dost vysoké ceny. Tak prosím o další typy. Děkuji
- Citovat
- Upravit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ani já nic nenašla
já také bohužel nic moc nenašla, hledám něco v okolí Jižních Čech - prosím, raďte dál
- Citovat
- Upravit
Re: Chata v ČR
A nechceli by ste prežiť dovolenku na chate na Slovensku? Pokiaľ áno,tak mi napíšte na e.mail:mamina9@orangemail.sk pozdravujem
- Citovat
- Upravit
TOUR TREND KROMĚŘÍŽ - CHATY A CHALUPY
Chaty a chalupy od Tour trend - zvažovala jsem chatu na pronájem a dostala jsem se na stránky této agentury. Vůbec na mě neudělala tato agentura dojem svými texty na svém webu.
Tak například:
"cituji z webu
Mýtus č.4:
- Nejlepší a nejvýhodnější ubytování v tuzemsku lze najít na slevových portálech.
Skutečnost:
- V žádném případě to není pravda. Kvalitní a dobře propagovaná služba se nepotřebuje nabízet v megaslevách. Pokud je něco extrémně slevněné, znamená to často, že něco není v pořádku. Vše má svou hodnotu, nové BMW také nekoupíte za cenu hyundaye." KONEC CITACE.
No a pak čtu z jejich stránky Hitparádu slev na chaty a chalupy ![]()
Slevy až 68%, takže na jedné straně kvalitní a dobře propagovaná služba se nepotřebuje nabízet v mega slevách. Na straně druhé si sama mega slevy nabízí…
Takže Tour trend kroměříž jen samé kecy…
No a pak samozřejmě čtete, jak vybírat ageturu - no prostě to zkrátím, z textu vlastně vyplývá, že jen oni splňují vše a jsou jedineční. ten, kdo nevydává tištěný katalog a soustředí se jen na internetový prodej je vysoce podezřelý a taková agentura nemá podle Tour Trend peníze ![]()
Bla, bla, bla…
Takže tuto cestovní agenturu bych si nevybrala už z principu!!!
- Citovat
- Upravit