Chata v ČR

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5532
27.2.06 07:27

Chata v ČR

Ahoj maminy, sháním nějakou pěknou chatu v ČR a už mi to leze na mozek. Můžete mi prosím někdo poradit. Chata by měla být cca pro 8 lidí z toho tři děti, mělo by být blízkou nějaké koupání, obchůdek, restaurace. A hlavně, aby to bylo vhodné pro ty naše ratolesti. Tak moc děkuji za typy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
922
27.2.06 08:02

Ahoj Terko,
zkus kouknou na www.cedok.cz a objednat si katalog CHaty a chalupy, tam určitě něco vybereš. Jde se na to kouknout i přímo na jejich stránkách…
 Berča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
27.2.06 08:07

My máme vyzkoušené www.tourtrend.cz a plná spokojenost.

Tak at dobře vyberete!

• Citovat
  • Upravit
143
27.2.06 21:02

Ahojky, my máme taky vyzkoušený TourTrend, takže také mohu doporučit, z jejich nabídky si určitě vybereš :wink:

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.2.06 00:29

taky se pridavam k Missorce a TourTrendu. Byli jsme od nich v zime v krasne chate v Male Moravce v Jesenikach (maji ji vyfocenou hodne na reklamnich prospektech). Bylo nas 7 dospelych, 3 deti do 10 let a jedna predpubertacka :-) Naprosta pohoda, v chatce i sauna, akorat na lyzovani se muselo autem dojizdet, coz nam nevadilo pac jsme toho moc nenalyzovali. V Moravce snad i je mensi kopec s vlekem, ale tenkrat nebylo dole tolik snehu. Ale musi tam byt nadherne po cely rok. Hanka1

• Citovat
  • Upravit
371
28.2.06 07:51

Ahoj,
zkus se kouknout na stránky www.1ubytovani.cz nebo www.superchaty.cz. Já tam zrovna hledám něco na léto a je tam solidní výběr. Třeba vybereš. Šťastnou ruku.

i510

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
3.3.06 22:56

Ahoj.
Já vím o skvělé chalupě na šumavě. Pronajímají to moji známí. Je to cca. pro 8 lidí je to skoro na samotě mazi lesy. To mi přijde jako ideální pro děti. Prostě je tam ráno vykopneš ven a nemusíš se obávat aut atd. Obchod a hospůdka jsou necelé 2km odtud. Je to tam super na kolo atd. Akorát koupání je trochu z ruky, teda pokud by jste si nevystačili s řekou.
Tak kdyby, tak mi pošli SZ a já ti dám kontakt.
Pa Sabik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.3.06 08:25

Ahojky, tak se také přidávám k žádosti o radu. Zkoušela jsem hledat chatu v typech, které jste sem napsaly, ale nějak jsem nic nenašla. Nemáte prosím ještě nějaké typy? Dík Zuzka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.3.06 16:32

Tak děvčátka,
i já prosím o pomoc, zkoukla jsem všechny vaše rady, ale bohužel marně. Všechny objekty jsoujiž na léto buď obsazené nebo mají dost vysoké ceny. Tak prosím o další typy. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
5525
21.3.06 17:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.3.06 12:49

Ani já nic nenašla

já také bohužel nic moc nenašla, hledám něco v okolí Jižních Čech - prosím, raďte dál

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
1.4.06 21:55

Re: Chata v ČR

A nechceli by ste prežiť dovolenku na chate na Slovensku? Pokiaľ áno,tak mi napíšte na e.mail:mamina9@orangemail.sk pozdravujem

• Citovat
  • Upravit
Vvv
1364
1.4.06 22:06

A co třeba www.cachatar.cz ? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.15 23:21

TOUR TREND KROMĚŘÍŽ - CHATY A CHALUPY

Chaty a chalupy od Tour trend - zvažovala jsem chatu na pronájem a dostala jsem se na stránky této agentury. Vůbec na mě neudělala tato agentura dojem svými texty na svém webu.
Tak například:
"cituji z webu
Mýtus č.4:

• Nejlepší a nejvýhodnější ubytování v tuzemsku lze najít na slevových portálech.

Skutečnost:

• V žádném případě to není pravda. Kvalitní a dobře propagovaná služba se nepotřebuje nabízet v megaslevách. Pokud je něco extrémně slevněné, znamená to často, že něco není v pořádku. Vše má svou hodnotu, nové BMW také nekoupíte za cenu hyundaye." KONEC CITACE.

No a pak čtu z jejich stránky Hitparádu slev na chaty a chalupy :-)
Slevy až 68%, takže na jedné straně kvalitní a dobře propagovaná služba se nepotřebuje nabízet v mega slevách. Na straně druhé si sama mega slevy nabízí…

Takže Tour trend kroměříž jen samé kecy…
No a pak samozřejmě čtete, jak vybírat ageturu - no prostě to zkrátím, z textu vlastně vyplývá, že jen oni splňují vše a jsou jedineční. ten, kdo nevydává tištěný katalog a soustředí se jen na internetový prodej je vysoce podezřelý a taková agentura nemá podle Tour Trend peníze :-)
Bla, bla, bla…
Takže tuto cestovní agenturu bych si nevybrala už z principu!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat