Chce neustále chovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
700
18.2.12 11:18
žaneta82 píše:
děkuju moc, jsem ráda že si to nemyslím sama. Nejklidnější je v nosítku kdy je ke mě pevně připoutaný, dudlík občas vezme ale nic moc. Takže budu chovat. Zrovna ted sedím u PC a malýho mám na sobě v nosítku a klidně spí. Vím, že kdybych ho položila do postýlky, během 5ti minut bude vzhůru a plakat.

když vidíš,že je klidný a spokojený,tak mu to dopřej,ty první tydny mi připadalo,že jenom nosím a kojím,nic jiného sem ani nezvládala,myslím si že je to normální,časem se to ustálí,mimi se adaptuje,to víš z bříška je zvyklý na houpání,tak ho vyžaduje i po porodu,ale časem si zvykne,i to kojení se ustálí na nějakých 6-8× za den,někde jsem četla,že miminka do 3 měsíců vyžadují ten stejnej komfort co měli v bříšku,takže buď kliná,je to naprosto normální a zažívá to spousta maminek co má tak čerstvý miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.12 11:27

doporučuji knížku od DR.KARPA „NEJŠTASTNEJŠÍ MIMINKKO V OKOLÍ“ opravdu tam vysvetluje proč jsou první 3 mesíce takové jaké jsou.. jinak my mame to same denně nosím v šatku.. lepší než klokanky! na pateř hlavně a na kyčle !!! https://www.emimino.cz/…ukach-98363/
diskuze o tomto samém problému :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
18.2.12 11:33
žaneta82 píše:
Ahoj, potřebuju poradit, mám doma 3 týdenního chlapečka, který se chce pořád chovat. Neudělám bez něj krok, dokonce i usínám a mám ho položeného na hrudi. Celý den chodím s nosítkem na krku, nebo ho chovám v ruce. Když usne a snažím se ho položit, okamžitě řev, vezmu ho do ruky uklidní se. Nemůžu nic doma udělat, záda mě bolí, nedojdu si skoro ani na záchod a celý den lítám v pyžamu. Když usne bojím se ho položit, aby se zas neprobudil a neplakal, tak radši houpu několik hodin. Jsem zoufalá, všichni říkají nech ho vybrečet ať pláče, takhle si na sebe ušiješ bič. Bojím se že to budu dělat pořád i když už bude větší. Co s tím…? Děkuji za všechny rady…

Som na tom rovnako, cez deň mi spí v šatke na tele, alebo ho nosím… Keď spí v šatke, tak varím, upratujem… Časom sa to zlepší uvidíš.
Schválne nechať plakať sa nemá… Stačí, čo naplače, kým som v sprche…

• Citovat
  • Upravit
488
18.2.12 13:08

U nás to bylo taky tak, pak ani nevím jak tak to najednou přestalo, už spinkal sám když jsem ho položila do postýlky. No teď je mu 7m a pořád potřebuje hodně nosit, ale už leze tak se dokáže na chvíli zabavit sám a já si stihnu něco udělat. Tak zkus ještě chvíli vydržet, bude líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martinaaaaaaaaa7
19.2.12 07:47

My máme doma taky mimi, který jakmile položím, začne řev. Chytrý řeči druhých už neposlouchám. U něj vyřvat nepomáhá, řve, dokud se nezačne dusit. Já ho radši zvednu, než poslouchat ten řev a ještě se o něj bát.

• Citovat
  • Upravit
19.2.12 10:55
martinaaaaaaaaa7 píše:
My máme doma taky mimi, který jakmile položím, začne řev. Chytrý řeči druhých už neposlouchám. U něj vyřvat nepomáhá, řve, dokud se nezačne dusit. Já ho radši zvednu, než poslouchat ten řev a ještě se o něj bát.

nechat dítě se vyřvavat je uplná BLBOST!!! :evil: male deti do 3 měsícu potřebují cítit maminku.. v přírodě taky zvířataka nenechají sva miminka nekde položené..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
4.1.14 22:20

Tak tahle diskuze mi opravdu zvedla naladu a tesim se na dalsi den jak budu zas chovat a chovat a chovat :-) malemu jsou 4tydny, v noci krasne spinka, na kojeni se budi kazde 3hod, ale pres den jak pisete, nestiham nic, nemuzu ho vubec odlozit, do 5min
rve i kdyz se zdalo, ze v naruci tvrde spi, uz jsem si objednala satek tak snad nam pomuze zas neco stihat. Tak vsem pevne nervy a krasne dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
6.1.14 09:36

A nejsou to prdíky, miminka pláčou, když mají duvod, zatím si neumějí vymýšlet :) malýho jsem taky 6 neděl pořád chovala, bolelo ho bříško, ted už je to lepší, ale stejně ho musím uspávat v náruči večer a přes den nosit přes rameno, aby se vyprděl, neboj bude líp, taky se utěšuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.15 14:26

Ahoj, 4měsíční chlapeček, který byl klidný, spokojený a celkem samostatný, najednou začal chtít chovat v podstatě pořád. Nesnese šátek ani jakýkoli druh nosítka, váží 7 kilo a v posledních dnech nosím v náručí tak 6 hodin denně…zažil jste to někdo? :nevim: Prosím o zachování anonymity, chodí sem švagrová a byla by strašně chytrá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Pce
13873
18.4.15 14:40
@Anonymní píše:
Ahoj, 4měsíční chlapeček, který byl klidný, spokojený a celkem samostatný, najednou začal chtít chovat v podstatě pořád. Nesnese šátek ani jakýkoli druh nosítka, váží 7 kilo a v posledních dnech nosím v náručí tak 6 hodin denně…zažil jste to někdo? :nevim: Prosím o zachování anonymity, chodí sem švagrová a byla by strašně chytrá :mrgreen:

a nemáte „separační úzkost“? Já nemohla odejít ani na záchod a nechat dceru samotnou s tatínkem…hrůza, ale pokud je to ono tak to přejde…cca 14 dní u nás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.15 14:44

@Pce Děkuju za reakci, těžko říct, on je šťastný, i když ho chová tatínek, ale ten je do večera v práci, tak nosím opičátko já, no uvidíme…v náručí je spokojený a jinak nevydrží ani minutu, dřív oblíbená hrazdička, hrací deka, lehátko, všude pláče, v každém případě díky

• Citovat
  • Upravit
Pce
13873
18.4.15 14:52
@Anonymní píše:
@Pce Děkuju za reakci, těžko říct, on je šťastný, i když ho chová tatínek, ale ten je do večera v práci, tak nosím opičátko já, no uvidíme…v náručí je spokojený a jinak nevydrží ani minutu, dřív oblíbená hrazdička, hrací deka, lehátko, všude pláče, v každém případě díky

a nechala jsi ho někdy samotnýho s tatínkem? Naše malá byla taky u tatínka spokojená, když jsem u toho byla já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15210
18.4.15 16:03
@Anonymní píše:
Ahoj, 4měsíční chlapeček, který byl klidný, spokojený a celkem samostatný, najednou začal chtít chovat v podstatě pořád. Nesnese šátek ani jakýkoli druh nosítka, váží 7 kilo a v posledních dnech nosím v náručí tak 6 hodin denně…zažil někdo? :nevim: Prosím o zachování anonymity, chodí sem švagrová a byla by strašně chytrá :mrgreen:

Možná je to věkem, ve 4měsících si už uvědomuje, že mámina náruč je vlastně nejlepší a objevovat svět z té to pozice je zajímavější :D Já mám doma chovací opičku už od narození, v půl roce se to hodně zlepšilo, ale i teď skoro osmimiěsíční se ráda chová, přileze ke mě, pověsí se mi na nohy a už musim chovat…Mám to místo posilovny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.15 16:08

@Pce jojo, i když je s tatínkem sám, asi to bude jak píše @Alušáček, chování je prostě lepší :pankac: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1482
27.4.15 08:23

Ahoj, moje 5 měsíční (skoro) zlatíčko má od pěti odpoledne do půl osmé, kdy chodí spinkat, chovací náladu a musíme jenom nosit, jinak pláče. Přepokládám, že v jeho věku je ještě moc malinký na to, abych ho učila, že ho nemůžu chovat pořád? Snažila jsem se včera ho třeba jen držet v náručí v sedě, a to neprošlo :mrgreen: tedy doporučení asi zní nosit dle jeho potřeby, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí