Nervy v těhotenství, přítel si bloknul záda

105
18.11.13 02:49

chce to radu

Bloklá celá záda

Ahoj holky mám dotaz né na sebe ale na svého přítele blok si záda ale tak že to fakt stojí za to. V pondělí v práci pak si vzal dovolenou a trochu mohl chodit pak mu doporučili masáž a od té doby leží na fleku s velkéma bolestma je tedy v nemocnici mám srach že se už nepomene a navíc máme mít miminko a všichni mě straší že budeme mít dítě s nějakou vadou protože se stále nervuji a pláču dávam si vinu i když se mu to stalo v práci opravujem barák a on chce být co nejrychlej doma já vůbec nevim ci sním má strach že ho vyhodí s práce leži tedy v nemocnici odnesli ho na nosítkách já sem ted už snad v poho tam mu snad pomůžou co já sním doma ale bojím se rána snad se někdo na tuhle diskusi chytne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15995
18.11.13 03:33

Chce to se uklidnit a nemyslet na nejhorsi…to je asi jedina rada :nevim: V nemocnici se o nej postara kvalifikovany personal, pokud si zpusobil uraz v praci a nic neporusil, tak by teoreticky mel mit narok i na odskodne. Klast si to za vinu nema cenu. Udelej vydech a nadech a zkus se vyspat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.11.13 07:00

@Ianka129 Ty se nenervuj, za tohle nemůžeš. Mého ex taky odvezli se zádama, musel na operaci, pak 6 m rehabilitací, ale je to bez následků. funguje normálně (měl vyhřezlou ploténku). Záleží, co Tvůj chlap má, ale tím, že se budeš nervovat, mu nepomůžeš. Tohle se totiž může stát každému :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
18.11.13 07:40

@Ianka129

odkud jsi?

mně na rehabilitaci v nemocnici se zády nikdy nepomohli, ale fyzioterapeutka vždycky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
30.11.13 15:44

Holky děkuji za radu jste fakt super už se nenervuji tak snad se i ten zbytek vylepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí