Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Bloklá celá záda
Ahoj holky mám dotaz né na sebe ale na svého přítele blok si záda ale tak že to fakt stojí za to. V pondělí v práci pak si vzal dovolenou a trochu mohl chodit pak mu doporučili masáž a od té doby leží na fleku s velkéma bolestma je tedy v nemocnici mám srach že se už nepomene a navíc máme mít miminko a všichni mě straší že budeme mít dítě s nějakou vadou protože se stále nervuji a pláču dávam si vinu i když se mu to stalo v práci opravujem barák a on chce být co nejrychlej doma já vůbec nevim ci sním má strach že ho vyhodí s práce leži tedy v nemocnici odnesli ho na nosítkách já sem ted už snad v poho tam mu snad pomůžou co já sním doma ale bojím se rána snad se někdo na tuhle diskusi chytne
Chce to se uklidnit a nemyslet na nejhorsi…to je asi jedina rada
V nemocnici se o nej postara kvalifikovany personal, pokud si zpusobil uraz v praci a nic neporusil, tak by teoreticky mel mit narok i na odskodne. Klast si to za vinu nema cenu. Udelej vydech a nadech a zkus se vyspat
@Ianka129 Ty se nenervuj, za tohle nemůžeš. Mého ex taky odvezli se zádama, musel na operaci, pak 6 m rehabilitací, ale je to bez následků. funguje normálně (měl vyhřezlou ploténku). Záleží, co Tvůj chlap má, ale tím, že se budeš nervovat, mu nepomůžeš. Tohle se totiž může stát každému ![]()
odkud jsi?
mně na rehabilitaci v nemocnici se zády nikdy nepomohli, ale fyzioterapeutka vždycky
Holky děkuji za radu jste fakt super už se nenervuji tak snad se i ten zbytek vylepší