Chci darovat oblečení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Chci darovat oblečení
Ahoj holky, chtěla bych darovat oblečení po synovi. Nejlépe charitě, do kojeňáku a nebo do dětského domova, nebo darovat nějaké mamince. A hlavně budou o to mít zájem když to není značkové oblečení ale spíš na donošení? Sehnala mi to matka z druhé ruky a já to nevyužila. Jo a jsem z Brna. Dík za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Existují i sběrné kontejnery na oblečení a odtamtud by se to mělo dostat potřebným. V dětském domově by jim ale nemělo vadit, že to není značkové. Hlavně když bude nezničené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem oblečení po dcerce a svoje těhotenské poslala do azylového domu pro těhotné ženy. Jsou tam budoucí maminky, které pro děti nemají nic a ani nemají možnost si něco koupit. Takže to hodně ocení.
Pokud budeš chtít, napiš SZ pošlu ti odkaz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@weendulka píše:
Ahoj holky, chtěla bych darovat oblečení po synovi. Nejlépe charitě, do kojeňáku a nebo do dětského domova, nebo darovat nějaké mamince. A hlavně budou o to mít zájem když to není značkové oblečení ale spíš na donošení? Sehnala mi to matka z druhé ruky a já to nevyužila. Jo a jsem z Brna. Dík za odpovědi
tak třeba dětským domovům bych to nenabízela. jestli je v nich o něco nouzi, tak určitě ne o materiální stránku věci. Ta citová tam chybí, ale oblečení a pod…toho je mraky.
Nabídla bych to spíš nějaké té charitě nebo mamince v nouzi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je tu diskuze Venujeme maminkam v nouzi, tam pise, kdo chce neco venovat a potrebne maminky se ozyvaji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Chocolate klidně mi sz pošli, dík
Holky díky @Aliik tu diskuzi si najdu, netušila jsem že tu nějaká je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V dětském domově Ti oblečení „na donošení“ nevezmou. O oblečení tam nouzi oprvdu nemají a už vůbec né o to na nejmenší. Já dávala nedávno do DD ale na velké holky - a fakt jen oblečení krásné, vybírala jsem jen nejhezčí kousky (a pak to ještě určitě přebrala ředitelka DD). Zbytek dávám do chariťáckých kontejnerů jak už někdo zmiňoval nade mnou. Oblečení pro mimčo bych dala spíš do nějakého domu pro matky s dětmi atd..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja budu davat hracky a pekne obleceni do kojenaku. Uz jsem s nimi domluvena, nevim jak ostatni zarizeni, ale tento ma na provoz minimum prostredku a hezke veci se jim hodi vzdycky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám nachystaný pytel po malém a po sobě pro charitu-u nás berou 1× do měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@weendulka Na emiminu je diskuze pro maminky v nouzi https://www.emimino.cz/…ankovani/35/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@weendulka píše:
Dobrý den, vím že oblečení jste již určitě darovala, chci se jen zeptat, zda nevíte o někom, kdo by v současné době chtěl darovat oblečení od narození miminka? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj mela bych zajem kdo daruje detske obleceni moc dekuji za odpovedi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj! Chtěla bych taky dat nejake obnosene obleceni pro miminko od narozeni. jsou to věci, které jsem dostala od kamarádky z Nemecka pro chlapecka a mne uz se nehodi. nejsou nejkrasnejsi, ale někdo by je reba ještě vyuzil. daruji. Jsem z Brna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mam zajem
@weendulka mela bych zajem o veci pokud jsou jeste volne dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit