Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Začlo to potom co mi psychiatr změnil medikaci, teď jsem skoro rok bez prášků, ale tohle přetrvává
Na tvém místě bych o tomto problému okamžitě informovala svého psychiatra.
Lidé s prokázaném duševním onemocněním užívající medikaci i případném vysazení je nezbytné stále sledovat.
Zákaz řízení motorových vozidel bývá podmínkou.
@Černá Madonna píše:
Lidé s prokázaném duševním onemocněním užívající medikaci i případném vysazení je nezbytné stále sledovat.
Kde jsi to zjistila?
@NickKV píše:
Kde jsi to zjistila?
Píšeš, že jsi se léčil na psychiatrii s nějakou duševní nemocí. ![]()
A nezlob se, ale pokud víš, že máš touhu se zabít a přitom ohrozit tímto svým jednáním úplně nevinné lidi na jejích životech, je namístě co nejdříve opět vyhledat svého psychiatra.
@Černá Madonna píše:
Píšeš, že jsi se léčil na psychiatrii s nějakou duševní nemocí.
A nezlob se, ale pokud víš, že máš touhu se zabít a přitom ohrozit tímto svým jednáním úplně nevinné lidi na jejích životech, je namístě co nejdříve opět vyhledat svého psychiatra.
Promiň.
Bylo to určeno zakladateli, ne přímo tobě.
Podle mě nejsi v pohodě a měl bys vyhledat pomoc.. ohrozit někoho na životě není normální, může mít v autě malé dítě a díky tobě přijde o rodiče třeba.. myslí na ostatní hlavně než jen na sebe..
@Anonymní píše:
Zdravím Vás. Mám problém, že když řídím auto, tak si přeji aby mi někdo nedal přednost, nebo aby někdo předjížděl a já bych jel naproti němu, zrychlil bych… Pořád dokola asi rok se to děje, měl bych si najít psychologa? Je možnost že mi zakáže řídit, seberou mi řidičák? Díky
Amen ![]()
Zakladateli, tyhlety představy jsou k depresím, ne? Když máš svého psychiatra, tak nic neřeš a zavolej mu, že máš problém se změnou medikace. Ať to vyřešíte co nejdřív.
@Anonymní píše:
Zdravím Vás. Mám problém, že když řídím auto, tak si přeji aby mi někdo nedal přednost, nebo aby někdo předjížděl a já bych jel naproti němu, zrychlil bych… Pořád dokola asi rok se to děje, měl bych si najít psychologa? Je možnost že mi zakáže řídit, seberou mi řidičák? Díky
Takové lidi zrovna zavírat do blázince.
@admin
@Černá Madonna píše:Šíříš bludy
@Anonymní píše: Řízení je ale jedna z mých dvou prací
Kdo ti vůbec dal řidičák?
@mojmira píše:
Kdo ti vůbec dal řidičák?
Ony se řidičáky vydávají na více místech?
@Černá Madonna píše:
Tak proč neinformuješ svého psychiatra, jak doporučuješ?
@Anonymní píše:
Rozhodně to psychiatrovi sděl.
Řekni to psychiatrovi. Papíry ti nesebere, ale jsi sebedestruktivní a potřebuješ brát nějaké prášky/lepší prášky/jít do stacionáře..
No nemám vůbec radost, že někoho takového mohu potkat na silnici. Pokud máte zbytek zdravého rozumu, tak za volant nesednete, než ten problém vyřešíte, případně sám vrátíte řidičské oprávnění. Snad nebudeme muset doufat, že vám jej co nejdříve seberou.