Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@aiwwa píše:
Spíš psychiatra. A můžeš prosím, napsat trasy kudy jezdíš?
Máš bezpečné auto? Chceš si to s ním rozdat?
@NickKV píše:
Máš bezpečné auto? Chceš si to s ním rozdat?
Naopak, chci vědět který trase se vyhnout.
@aiwwa píše:
Spíš psychiatra. A můžeš prosím, napsat trasy kudy jezdíš?
Začlo to potom co mi psychiatr změnil medikaci, teď jsem skoro rok bez prášků, ale tohle přetrvává
@Anonymní píše:
Začlo to potom co mi psychiatr změnil medikaci, teď jsem skoro rok bez prášků, ale tohle přetrvává
Přestaň řídit a jdi k psychiatrovi. Co jiného.
Boural jsem, budou to 2 roky. Mikrospánek. Hlídání jízdních pruhů nefungovalo. Dálnice, 190/h. Stále nejsem psychicky v pohodě, i když mohu zase řídit.
Prosím, nedělej to!
Ať v tom není nikdo nevinný.
@aiwwa píše:Řízení je ale jedna z mých dvou prací
Přestaň řídit a jdi k psychiatrovi. Co jiného.
@Anonymní píše: Řízení je ale jedna z mých dvou prací
Tak se zabij jinak, než abys ublížil nevinnému!
@NickKV píše:
Boural jsem, budou to 2 roky. Mikrospánek. Hlídání jízdních pruhů nefungovalo. Dálnice, 190/h. Stále nejsem psychicky v pohodě, i když mohu zase řídit.
Prosím, nedělej to!
Ať v tom není nikdo nevinný.
Taky jsem boural, ve městě, nedal mi přednost
Autonehodu jsem zažila jednou jako dítě. Táta mě vytahoval z pod sedaček. Projela jsem pásma dolu. Naštěstí jen plech. Druhé auto, to co udělalo chybu. Slečna měla nahrazené břicho. A jednou jsem vylezla okýnkem. Dědu tenkrát natlačilo auto do škarpy. Hele autonehoda, byť ty moje „banální“, nejsou sranda. Fakt ne!
Jezdí busem!
Nejhorší co můžeš, je ublížit nevinnému.
Sobě udělej, co chceš.
Začni to urgentně řešit!!! Kvůli takovým kre*enům jsou pak nehody!!! Koukej brát pro mě za mě i pět druhů antidepresiv ale NIKOHO neohrožuj!!!
@Anonymní píše:
Zdravím Vás. Mám problém, že když řídím auto, tak si přeji aby mi někdo nedal přednost, nebo aby někdo předjížděl a já bych jel naproti němu, zrychlil bych… Pořád dokola asi rok se to děje, měl bych si najít psychologa? Je možnost že mi zakáže řídit, seberou mi řidičák? Díky
Zdravím Vás. Mám problém, že když řídím auto, tak si přeji aby mi někdo nedal přednost, nebo aby někdo předjížděl a já bych jel naproti němu, zrychlil bych… Pořád dokola asi rok se to děje, měl bych si najít psychologa? Je možnost že mi zakáže řídit, seberou mi řidičák? Díky