Chci se vzdát dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18420
25.6.21 15:39

Toto téma je tady v poslední době dost často :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
25.6.21 15:42

@N0987 urcite, tedy ja to tak mela. Budou chtit mit vyplnenej papir o jmene jako kdyz si clovek dite necha. Hele a fakt to musis udelat? Dite se bude mit dobre, ty rodiny jsou pekelne proverovany. Jen Ty uz na to nikdy nezapomenes. Zvladnout se ale da hodne, ja mam tri kluky, rozestup 22 a 32 mesicu. Casem vylezlo, ze ti dva mladsi nejsou ok, jeden je mentalne postizenej a druhej ma vyvojovou poruchu reci. A zvladam to s nima…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.6.21 15:45

@Tarjei děkuji za každou radu… Mám doma syna a dceru a to 3.bych už fakt nezvládla můj syn je za 5.děti a je mi 22.let jinak moji dceru jsem měla rizikovou říkali mi že bude postižená ale narodila se mi zdravá holčička no i když teď musím sní jezdit zase do Ostravy na vyšetření takže nevím jak to bude dál proto to 3.dite nechci :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
25.6.21 15:46

@N0987 jo jako ze je toho na Tebe moc? To chapu no, kdyz ma clovek nalozeno, je to zahul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
25.6.21 15:48

@N0987 udelas nejaky rodice moc stastny, muj bracha se zenou jsou dlouhodoby pestouni a deti moc milujou…ja byla v jiny situaci, tyrana, otec ditete na me tlacil s adopci. Zpetne bych si dala par facek a neudelala to, ale to je zivot no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.6.21 15:50

@Tarjei to mě vážně mrzí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
25.6.21 15:50

@N0987 koukni zpet tri prispevky, jeste jsem doplnovala, ze mam taky trochu blbakov..jako fakt se da zvladnout hodne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
25.6.21 15:52

@N0987 v pohode, ja s tim uz umim zit po tech letech. Jenom ze v mym pripade to byla chyba. Z myho pohledu teda. Ona je urcite stastna, jsem si jista, nejak to cejtim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.6.21 15:53

@Tarjei prosím vás a když to tak řeknu můžu třeba odejít na druhý den domu nebo i hned? A když řeknu že to dítě při porode nechci vidět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
25.6.21 15:55
@LadyDelRey píše:
Prosím tě, hlavne nedávej miminko do přímé adopce neznámým lidem. Vše řeš přes OSPOD. Oni mají dlouholeté žadatele, kteří prošli různými psychotesty.
Na internetu nevíš, komu dítě svěříš. :nevim:

Zato ale nejsou statisíce Lady ;) taky je fajn vytáhnout na dálku za pomoci utz a falešných zpráv z páru desítky tisíc a pak vypnout mobil a čau, na policii si nikdo stěžovat, že si chtěl koupit dítě a neuspěl, nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
25.6.21 15:56

@Tarjei Zpětně to může vypadat jako chyba, ale tenkrát si to udělala asi z nějakého důvodu, ne? Takže si to nevyčítej. Dítě žije a určitě se má dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
25.6.21 15:57
@N0987 píše:
@Tarjei prosím vás a když to tak řeknu můžu třeba odejít na druhý den domu nebo i hned? A když řeknu že to dítě při porode nechci vidět?

Můžeš to říct, hlavně na něj nemusíš koukat prostě sama od sebe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
25.6.21 15:59
@Tarjei píše:
Důležitá informace, která se moc neví. Když řekneš v porodnici, že nemáš kam jít, ubytujou Tě pak i s dítětem v kojeňáku a budou hledat dlouhodobý řešení.
Já to kdysi nevěděla, vzdala jsem se dcery, už je to přes dvacet let a nikdy mě to nepřestalo trápit.

Takže když se takhle vzdas ditete, už o něm kompletně nemůžeš vědět nic?

• Citovat
  • Upravit
9148
25.6.21 15:59

@N0987 poustej druhej den. U me odnesly hned, ani jsem to nemusela rikat. Neni duvod mamcu zbytecne trapit. Stahnou pak prsa pruznym obinadlem, daj kapky na zastaveni laktace. Na me byli vsichni v porodnici moc hodni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
25.6.21 16:00

@mackA159 presne tak. Zadnej narok. Ja bych ani nepatrala, ma svuj zivot…nechci nic narusovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí