Chci si objednat jídlo - kolik kusů bude 100g hermelínu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30546
7.7.23 15:59

A co to je za módu objednávat si smažené sýry :P, proč aspoň ne něco pořádného nebo alespoň pizzu. Todle si může člověk koupit za 60 korun mražený a výsledek bude dokonce lepsi, neboť to nepřijde vychladlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.7.23 16:00
@shadowbabe píše:
Na :hug:

Přesně tohle jsem měla dnes na oběd. Ale od oběda daleko 8). Ale to bych musela vylézt, usušit se. Nevím, proč se ten pes nenaučil, že má jít do lednice a přinést mi nektarinky. Jsem mu říkala, ať jde alespoň do zahrádky a přitáhne kedlubnu. Dělá, že neslyší :roll: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
7.7.23 16:01
@Anonymní píše:
Ahoj :mrgreen: prosím nesmějte se za tak stupidní dotaz. :) Chceme si objednat véču. Vše mají samozřejmě napsané v gramech. Kolik ks bude 100g hermelínu, a 120g tvrdého sýrů? Obalovane :D

Budou to 2 kusy.

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
7.7.23 16:08
@Kelsey píše:
Přesně tohle jsem měla dnes na oběd. Ale od oběda daleko 8). Ale to bych musela vylézt, usušit se. Nevím, proč se ten pes nenaučil, že má jít do lednice a přinést mi nektarinky. Jsem mu říkala, ať jde alespoň do zahrádky a přitáhne kedlubnu. Dělá, že neslyší :roll: :mrgreen:.

Musíš po něm chtít šunku, klobásy, tlačenku a podobné :*

• Citovat
  • Upravit
74217
7.7.23 16:12
@shadowbabe píše:
Musíš po něm chtít šunku, klobásy, tlačenku a podobné :*

Ani jedno doma nemáme. On má rád nektarinky a borůvky. Jen musím jít a donést je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30546
7.7.23 16:16
@shadowbabe píše:
Musíš po něm chtít šunku, klobásy, tlačenku a podobné :*

To by přinesl možná tak v žaludku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
7.7.23 16:17
@Ivan PPZ píše:
No, já to teda pochopil jinak:
Ten sejra bude hnusnej. Tak si dej hambáč. Ale počítej, že ty hranolky u toho budou hnusný.

tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
7.7.23 18:31
@Havlova píše:
1 malý hermelín a 1 tenký plátek sýra.

Jejky, degustační menu a bonsai dohromady. Obalit plátkovaný sýr je kumšt. A vím, že nějaký Bochník číčo jsou ještě extra tenké plátky. Klidně půlka normálního ajdamu z Glóbu (su).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.23 20:28

Díky všem, objednali jsme si pizzu :jazyk: :lol:

• Citovat
  • Upravit
17013
7.7.23 21:03
@Lily Evans píše:
Otázka: kolik kusů sýra to bude?
Odpověď: ty hranolky budou hnusný, to si nedávej.Jako já tady fakt občas nevycházim z údivu :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13176
8.7.23 05:15
@Anonymní píše:
Díky všem, objednali jsme si pizzu :jazyk: :lol:

A kolik to bylo kusů? 1, 8 nebo 16? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
8.7.23 06:47
@Ivan PPZ píše:
Jejky, degustační menu a bonsai dohromady. Obalit plátkovaný sýr je kumšt. A vím, že nějaký Bochník číčo jsou ještě extra tenké plátky. Klidně půlka normálního ajdamu z Glóbu (su).

Já dělám smažák jenom z plátkového sýrů (bezlaktózových na výběr moc není) ale Teda obalit samotný plátek jsem ještě nezkoušela. To by byla práce pro šéfkuchaře :think:
Já ty plátky vždycky namačkám k sobě aby vznikl celý bloček :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
8.7.23 06:48

A tématický trapný vtip: Jak se jmenuje smažený sýr, který se nepovede?…Snažák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
8.7.23 07:00
@Magical-eyes píše:
A kolik to bylo kusů? 1, 8 nebo 16? ;)

My nováček pizzu rozděleno na 5-10 dílků :P

• Citovat
  • Upravit
8.7.23 07:58
@Darkandeep píše:
Já dělám smažák jenom z plátkového sýrů (bezlaktózových na výběr moc není) ale Teda obalit samotný plátek jsem ještě nezkoušela. To by byla práce pro šéfkuchaře :think:
Já ty plátky vždycky namačkám k sobě aby vznikl celý bloček :mrgreen: :P

Jednou jsem takhle udělala z Leerdammeru a byla to pecka! Nebylo to moc aromatické, jen tak příjemně, moc doporučuju. Ale toho s*aní s tím. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.