Jaké máte plány na víkend?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jaké máte plány na víkend?
Ahoj holky, co máte v plánu na víkend?
Já jsem nějak bez nápadů, mám pocit, že jsme všude byli. Nebo často opakujeme místa. Ráda se nechám inspirovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My máme plán jasný. Jdeme na svatbu 😊
Co si s dětmi udělat sipkovanou, stopovanou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak záleží odkud jsi a jak staré děti… Ale klasika zoo, nebo fajnpark, mirákulum, krtkův svět, Babylon v Liberci, pak aquapark ty jsou taky všude. Pokud chcete „adrenalin“ tak už se dá sjíždět voda někde. Motokáry, bowling, výletní loď, toho je… Spíš otázka peněz a vkusu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jelikož jsem na oslavě, tak budu polehávat a odpočívat doma nebo na sedačce venku.
Sice nepiju nijak závratně. Ale nejsem hlavně zvyklá ponocovat extra dlouho. Děti jdou zítra na oslavu Dne dětí. Naštěstí jsou dost veliké a přítomnost mamky není dávno třeba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam zase strasne napadu a mam smulu
Odkud jsi? Zalezi co mate radi- pamatky, prirodu, detske atrakce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Planu mam plno, potrebovala bych 3× tak delsi vikend. Budu sit, budu pit
a jedu na vystavu. Tyhle 3 veci mi zaberou komplet vikend. A kde jsou ty bezne cinnosti mezi tim? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jelikož chlap je celý víkend v práci a navíc má pršet tak my budem s miminama asi sedět doma 😊
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky tomu, že jsme dneska byli na pohotovosti, tak plán na víkend je přežít s nemocnými dětmi a doufám, že to nikdo další od syna nechytne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sisika9 píše:
Kudyznudy.cz
Dik to znam, celkem i sleduji. Jeste i vikendove tipy v Praz.
Ale osobni doporuceni je lepsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jdu s dcerou na svatbu
muž se synama jdou na nějakou akci od nich z práce, kde budou mit děti tanky, bagry apod techniku, tak kluky lákalo víc to, než se navlict do svátečního oblečení a svatbovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gortyna píše:
Tak záleží odkud jsi a jak staré děti… Ale klasika zoo, nebo fajnpark, mirákulum, krtkův svět, Babylon v Liberci, pak aquapark ty jsou taky všude. Pokud chcete „adrenalin“ tak už se dá sjíždět voda někde. Motokáry, bowling, výletní loď, toho je… Spíš otázka peněz a vkusu.
Jsme z Prahy, Krtkuv svet, zoo, aquace sem tam Mirakulum stridame celkem casto.
Ta voda je super napad to jsme jeste nezkouseli. Jen jsem teda sama zenska a dve deti 3,5 a 7 let. Bezpecnejsi by byl tedy raft, ale otazka je jestli to utahnu. Motokary jsou fajn napad, tohle mi uplne vypadlo jako moznost.
O penize nejde, at je to akce zdarma nebo ne, stejne se utrati. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tini píše:
Ja mam zase strasne napadu a mam smuluOdkud jsi? Zalezi co mate radi- pamatky, prirodu, detske atrakce
Praha, deti maji radi zabavni parky, kolotoce, tobogany, velke herny, maji radi i vlaky a jakoukoliv formu hromadne dopravy. Autem si tolik neverim. Takze zadne dalky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aspera píše:
Díky tomu, že jsme dneska byli na pohotovosti, tak plán na víkend je přežít s nemocnými dětmi a doufám, že to nikdo další od syna nechytne.
Jezis, to je šílený, ještě takhle v pátek. Tak přeju hladkej průběh. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.