Jaké máte plány na víkend?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6381
9.6.23 20:25

Jaké máte plány na víkend?

Ahoj holky, co máte v plánu na víkend?
Já jsem nějak bez nápadů, mám pocit, že jsme všude byli. Nebo často opakujeme místa. Ráda se nechám inspirovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3792
9.6.23 20:26

Kudyznudy.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
9.6.23 20:27

My máme plán jasný. Jdeme na svatbu 😊
Co si s dětmi udělat sipkovanou, stopovanou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
9.6.23 20:32

Tak záleží odkud jsi a jak staré děti… Ale klasika zoo, nebo fajnpark, mirákulum, krtkův svět, Babylon v Liberci, pak aquapark ty jsou taky všude. Pokud chcete „adrenalin“ tak už se dá sjíždět voda někde. Motokáry, bowling, výletní loď, toho je… Spíš otázka peněz a vkusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.6.23 20:32

Jelikož jsem na oslavě, tak budu polehávat a odpočívat doma nebo na sedačce venku.
Sice nepiju nijak závratně. Ale nejsem hlavně zvyklá ponocovat extra dlouho. Děti jdou zítra na oslavu Dne dětí. Naštěstí jsou dost veliké a přítomnost mamky není dávno třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4149
9.6.23 20:33

Ja mam zase strasne napadu a mam smulu :-) Odkud jsi? Zalezi co mate radi- pamatky, prirodu, detske atrakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
9.6.23 20:35

Planu mam plno, potrebovala bych 3× tak delsi vikend. Budu sit, budu pit :mrgreen: a jedu na vystavu. Tyhle 3 veci mi zaberou komplet vikend. A kde jsou ty bezne cinnosti mezi tim? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11798
9.6.23 20:35

Jelikož chlap je celý víkend v práci a navíc má pršet tak my budem s miminama asi sedět doma 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30303
9.6.23 20:41

Díky tomu, že jsme dneska byli na pohotovosti, tak plán na víkend je přežít s nemocnými dětmi a doufám, že to nikdo další od syna nechytne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
9.6.23 20:53
@Sisika9 píše:
Kudyznudy.cz

Dik to znam, celkem i sleduji. Jeste i vikendove tipy v Praz.
Ale osobni doporuceni je lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37127
9.6.23 20:54

Já jdu s dcerou na svatbu :D muž se synama jdou na nějakou akci od nich z práce, kde budou mit děti tanky, bagry apod techniku, tak kluky lákalo víc to, než se navlict do svátečního oblečení a svatbovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
9.6.23 20:57
@Gortyna píše:
Tak záleží odkud jsi a jak staré děti… Ale klasika zoo, nebo fajnpark, mirákulum, krtkův svět, Babylon v Liberci, pak aquapark ty jsou taky všude. Pokud chcete „adrenalin“ tak už se dá sjíždět voda někde. Motokáry, bowling, výletní loď, toho je… Spíš otázka peněz a vkusu.

Jsme z Prahy, Krtkuv svet, zoo, aquace sem tam Mirakulum stridame celkem casto.
Ta voda je super napad to jsme jeste nezkouseli. Jen jsem teda sama zenska a dve deti 3,5 a 7 let. Bezpecnejsi by byl tedy raft, ale otazka je jestli to utahnu. Motokary jsou fajn napad, tohle mi uplne vypadlo jako moznost. :srdce: O penize nejde, at je to akce zdarma nebo ne, stejne se utrati. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
9.6.23 21:01
@tini píše:
Ja mam zase strasne napadu a mam smulu :-) Odkud jsi? Zalezi co mate radi- pamatky, prirodu, detske atrakce

Praha, deti maji radi zabavni parky, kolotoce, tobogany, velke herny, maji radi i vlaky a jakoukoliv formu hromadne dopravy. Autem si tolik neverim. Takze zadne dalky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28708
9.6.23 21:01

Budu se válet :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
9.6.23 21:02
@Aspera píše:
Díky tomu, že jsme dneska byli na pohotovosti, tak plán na víkend je přežít s nemocnými dětmi a doufám, že to nikdo další od syna nechytne.

Jezis, to je šílený, ještě takhle v pátek. Tak přeju hladkej průběh. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.