Kam vyrazit s 11 letým synem, Vysočina

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2021
26.5.23 15:04

Kam vyrazit s 11ti letým synem, Vysočina

Ahoj, prosím nápady kam vyrazit obecně nebo jestli 27.5. je přímo někde nějaká akce na Vysočině. Moc děkuji za cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14579
26.5.23 15:13

Toulovcovy maštale a Litomyšl ;) kousek odtamtud (od těch maštalí) je pěšky přírodní koupaliště s občerstvením a ještě o dva km dále zámek Nové Hrady.

Jestli funguje penzion v Jarošově, můžete se ubytovat rovnou tam a mate na prodlouženy vikend programu dost řekla bych :lol: v Jarosove je i rozhledna a v lesích spousta borůvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
26.5.23 15:32
@rawala píše:
Ahoj, prosím nápady kam vyrazit obecně nebo jestli 27.5. je přímo někde nějaká akce na Vysočině. Moc děkuji za cokoliv.

Singletack v Novém Městě, ferrata Vír, Devět skal, Toulcovy Maštale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11410
26.5.23 16:25

Tak třeba oblíbená atrakce Vysočiny jsem já, taková místní zřícenina. Záleží, co chcete vidět. Na Devíti skalách jsem byl, moc krásný, naši si s vozíkem dost mákli. Mrkněte zde:

https://www.kudyznudy.cz/…raj-vysocina?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
26.5.23 16:39

@Ploskutáček my máme postizenou dceru lezici, tak budu rada za rady, kam vyrazit. Na 9 skalach jsme myslim byli, ale bez dcery. Nejaky sport nebo akci pro vetsi kluky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11410
26.5.23 16:51
@rawala píše:
@Ploskutáček my máme postizenou dceru lezici, tak budu rada za rady, kam vyrazit. Na 9 skalach jsme myslim byli, ale bez dcery. Nejaky sport nebo akci pro vetsi kluky

Nebyl jsem tam, neznám, ale zkuste:

https://www.kamsdetmi.com/detail.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7911
26.5.23 16:53
@Semtex píše:
Toulovcovy maštale a Litomyšl ;) kousek odtamtud (od těch maštalí) je pěšky přírodní koupaliště s občerstvením a ještě o dva km dále zámek Nové Hrady.Jestli funguje penzion v Jarošově, můžete se ubytovat rovnou tam a mate na prodlouženy vikend programu dost řekla bych :lol: v Jarosove je i rozhledna a v lesích spousta borůvek.

V květnu tam moc borůvek nebude. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
26.5.23 16:58

Toulovcovi maštale nejsou Vysočina. Některou z osmistovek Žďárských vrchů, skanzen Veselý kopec, single trek v NMnM, sklárna v Karle, kde si můžete něco udělat, Pernštejn, perverzní sochy Michala Olšiaka… Nevím, prostě co vás baví. Stačí zadat do vyhledávače pár klíčových slov.

• Citovat
  • Upravit
14579
26.5.23 17:48

@Sonmi to je fakt :lol: ale v sezóně jsou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14579
26.5.23 17:49

@LiduNe a kde jinde by to tak asi bylo? :lol: Je to kraj Vysocina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
26.5.23 18:37
@Semtex píše:

Pardubický kraj

• Citovat
  • Upravit
2727
28.5.23 08:53
@Semtex píše:

Geograficky je to Českomoravská vrchovina, to ano. Správní celek Pardubický kraj.
Maštale mi přijdou pro tak velké dítě už málo, synovi se tam líbilo tak v osmi letech.
Zakladatelko, pokud budeš řešit výlet i příští týden, tak Iveco Vysoké Mýto, pořádá den otevřených dveří. Součástí je i prohlídka montážních linek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.