Kam vyrazit s 11 letým synem, Vysočina
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kam vyrazit s 11ti letým synem, Vysočina
Ahoj, prosím nápady kam vyrazit obecně nebo jestli 27.5. je přímo někde nějaká akce na Vysočině. Moc děkuji za cokoliv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Toulovcovy maštale a Litomyšl
kousek odtamtud (od těch maštalí) je pěšky přírodní koupaliště s občerstvením a ještě o dva km dále zámek Nové Hrady.
Jestli funguje penzion v Jarošově, můžete se ubytovat rovnou tam a mate na prodlouženy vikend programu dost řekla bych
v Jarosove je i rozhledna a v lesích spousta borůvek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rawala píše:
Ahoj, prosím nápady kam vyrazit obecně nebo jestli 27.5. je přímo někde nějaká akce na Vysočině. Moc děkuji za cokoliv.
Singletack v Novém Městě, ferrata Vír, Devět skal, Toulcovy Maštale.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak třeba oblíbená atrakce Vysočiny jsem já, taková místní zřícenina. Záleží, co chcete vidět. Na Devíti skalách jsem byl, moc krásný, naši si s vozíkem dost mákli. Mrkněte zde:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ploskutáček my máme postizenou dceru lezici, tak budu rada za rady, kam vyrazit. Na 9 skalach jsme myslim byli, ale bez dcery. Nejaky sport nebo akci pro vetsi kluky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rawala píše:
@Ploskutáček my máme postizenou dceru lezici, tak budu rada za rady, kam vyrazit. Na 9 skalach jsme myslim byli, ale bez dcery. Nejaky sport nebo akci pro vetsi kluky
Nebyl jsem tam, neznám, ale zkuste:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex píše:
Toulovcovy maštale a Litomyšlkousek odtamtud (od těch maštalí) je pěšky přírodní koupaliště s občerstvením a ještě o dva km dále zámek Nové Hrady.Jestli funguje penzion v Jarošově, můžete se ubytovat rovnou tam a mate na prodlouženy vikend programu dost řekla bych
v Jarosove je i rozhledna a v lesích spousta borůvek.
V květnu tam moc borůvek nebude. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Toulovcovi maštale nejsou Vysočina. Některou z osmistovek Žďárských vrchů, skanzen Veselý kopec, single trek v NMnM, sklárna v Karle, kde si můžete něco udělat, Pernštejn, perverzní sochy Michala Olšiaka… Nevím, prostě co vás baví. Stačí zadat do vyhledávače pár klíčových slov.
- Citovat
- Upravit
- Citovat
- Upravit
@Semtex píše:
@LiduNe a kde jinde by to tak asi bylo?Je to kraj Vysocina
Geograficky je to Českomoravská vrchovina, to ano. Správní celek Pardubický kraj.
Maštale mi přijdou pro tak velké dítě už málo, synovi se tam líbilo tak v osmi letech.
Zakladatelko, pokud budeš řešit výlet i příští týden, tak Iveco Vysoké Mýto, pořádá den otevřených dveří. Součástí je i prohlídka montážních linek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.