Jaké máte plány na víkend?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61066
9.6.23 21:11

Původní plán byl zoo, ale možná bude pršet tak bude kino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.6.23 05:28

@Dollorres sádrokarton :mrgreen: a you Dream we run :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
10.6.23 05:58

Moc nevím, k čemu ti v Praze je vědět, co já budu dělat víkend v jižních Čechách :mrgreen:
Děti u táty na Lipně. Já a manžel doma. Zahradu máme v rychtiku, posekano, vypleto, všechno krásně kvete… mám uvařeno v lednici. Venku je zataženo, budou se tu honit přeháňky. Možná si sjedeme k našim o dvě ulice vedle na kafe a buchtu a nebo za nima pojedeme na chalupu, podle toho kde jsou.
A jestli ne, taj pojedeme spolu na nějaký výšlap, Svatobor u Sušice a nebo tak něco…nebo do Píseckých hor. A nebo si vezmu foťák a půjdu si na louku fotit květenu.
A nebo půjdu vytáhnout kufr a balit pomalu věci k moři protože za 14 dnů odlétáme.
Náš čas s lesem za zády je jiný než tvůj v Praze. :lol: já mám teď otevřenou terasu z ložnice a jak jsem výš v patře, tak mi začínají ptáci lítat na zábradlí a zpívají o život…do té romantiky, zde chrápe manžel :D
Do aquaparku jezdíme, ale tak jednou za měsíc. Jelikož děti obě závodně plavou a tak si vody přes týden užijí dost. V létě střídáme bazén a řeku a venkovní bazén našeho města. Akce našeho města a těch vedlejších vymetáme přiměřeně, hlavně já s dětmi, chlap to moc nemusí. Do kina chodime na dětské filmy. A to je tam někdy jen odvezu a pak si pro ně přijedu.
Velkou část akcí s nimi abdolvují moji rodiče, mamka je hodně akční, takže jim dává zážitky plnými doušky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
10.6.23 06:43
@Dollorres píše:
Ahoj holky, co máte v plánu na víkend?
Já jsem nějak bez nápadů, mám pocit, že jsme všude byli. Nebo často opakujeme místa. Ráda se nechám inspirovat.

Nemusím každý víkend být někde. Za týden toho mám tak akorát dost. Takže dopo si dám v klidu kafe, douklizim, skočíme na nákup, podle nálady a počasí třeba na chvíli ven nebo jestli bude chtít mlade na skejt…manžel je o víkendu v práci.
Zítra chceme manželovi upéct dort k narozeninám.
Pokud bude příští víkend sluníčko, tak možná vyrazime do Zoo…
Nejraději tedy vyrážím e ven se svačinou v batohu kamkoli do přírody.

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
10.6.23 08:22

Muže mám dnes v práci, tak pokud nezačne zase chc. át, tak vezmu drobotinu na kolo. Zítra jdeme s tchýní všeci na jejich „podnikový“ Dětský den :kytka:

• Citovat
  • Upravit
14587
10.6.23 09:40

Pojedem i s dětmi na obed a pak do Bauhausu :P to nas úplně maximálně zmůže, takže pak se vyvalime k televizi a uděláme večeři :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
10.6.23 09:44

Otevřené zahrady po celé ČR, dnes i zítra. A nejen v ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
11.6.23 10:53

@Dollorres běžte sportovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
11.6.23 11:52
@Zeoli píše:
@Dollorres běžte sportovat.

No nakonec jsme byli. Včera motokary, pak park s hřištěmi a na večer bazén.
Dneska zvažuju bobovou dráhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
11.6.23 13:09
@Dollorres píše:
No nakonec jsme byli. Včera motokary, pak park s hřištěmi a na večer bazén.
Dneska zvažuju bobovou dráhu.

Zase bych to nepřeháněla. Jedna akce na víkend stačí. Pak se nedivím, že ti dochází nápady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61066
11.6.23 13:27
@Zeoli píše:
Zase bych to nepřeháněla. Jedna akce na víkend stačí. Pak se nedivím, že ti dochází nápady.

Ja jsem ráda i za volnej vikend teda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.