Chicco a podobně

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky z Ostravy a blízkého okolí, pokec, poradna, drbání ...prostě dřisty, kterým chlapi nerozumí. Až nás bude více, uděláme srazík :-D

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

2830
10.8.10 16:57

Chicco a podobně

Nevíte kam se podělo chico z shopinu?? a vůbec kam odchází obchody podobného typu? kde v Ostravě chodíte na Dětské věci, kočárky a tak… je tady toho celkem dost.. ale všechno malinké. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4257
19.8.10 20:20

Ahoj,

chicco v schoppingáči zrušili - mají jenom jednu pobočku ve Futuru…tu malou - jak je tam spousta věcí a málo místa… :zed:

Jinak bomba prodejna všeho na děti se je sam baby na Slezské. Tam je to ráj pro děti i dospělé… :pankac:

Co přesně sháníš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.9.10 09:03

Ahoj, Chico je ted nove otevrene ve Vitkovicich . Presna adresa je na babyexpetr.cz :-)

Dne 4.9.2010 jsme pro Vás otevřeli novou prodejnu v Ostravě - Vítkovicích,
ul. 1. Máje 103, v areálu Inpark (dostupnost tramvajemi č. 3, 12, zastávka Pohraniční).
GPS - 49°49'9.728"N, 18°15'49.979"E

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
18.12.10 09:46

Ahoj holky, nemate nektera zkusenosti s kocarky Chicco, hrozne se mi libi Chicco Trio S3 a kazdy me od nej zrazuje, ze jsou brzy vysisovane barvy na kocarku. Diky za odpovedi a krasne Vanoce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23919
15.2.11 01:58
Manka228 píše:
Ahoj, Chico je ted nove otevrene ve Vitkovicich . Presna adresa je na babyexpetr.cz :-)Dne 4.9.2010 jsme pro Vás otevřeli novou prodejnu v Ostravě - Vítkovicích,
ul. 1. Máje 103, v areálu Inpark (dostupnost tramvajemi č. 3, 12, zastávka Pohraniční).
GPS - 49°49'9.728"N, 18°15'49.979"E

Jo, taky jsem tam objevila tu novou prodejnu. Moc milé paní prodavačky, pěkné a prostorné, velký výběr :palec: . Jen jsem nakonec celou výbavičku nakoupila v SAMBABY, holt to jsou tak výrazné cenové rozdíly, že nešlo jinak :oops:

babyexpert.cz
sambaby.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny