Chlap a mamka - dárek k Vánocům

8
10.9.14 17:21

Chlap a mamka - dárek k vánocům

Nemám ráda shánění dárků na poslední chvíli, a letos mám navíc mozek nějak vykojený, že mě vůbec nenapadá, čím udělat pod stromečkem svým blízkým radost… Poradíte mi někdo nějaké tipy?
Přítel - má rád doutníky, ale má svůj obchod, je to kutil, ale taky se velice rád jen válí, veškerých vrtaček, šrobováků a různých sad má habakuk. Do práce je to kravaťák, ale dávat mu každý rok košile se mi taky nechce a chlastu má, že taky neví kam s tím. Zážitkový balíček mu chci dát k třicátinám…
Mamka - ráda chodí do přírody, nesportuje, je sama a na kulturní zážitky ji taky moc neužije…

Nějaké tipy? Předem moc děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30628
10.9.14 17:30

Co předplatné nějakých časopisů? Otec dostal History a čteme ho celá rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
10.9.14 17:36

Mamince jsem k letošním vánocům vymyslela vzpomínkové album. Když byly na dovolené prohrabala jsem se starými fotkami ještě z jejího mládí až po fotky do současnosti a udělám jí takové album jejího života

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
10.9.14 17:39

@Lithien To se mi líbí. Jen škoda, že má mamka všechny svoje dětské fotky u sebe, byl by to hezký dárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
10.9.14 17:40

Mamče dávám skoro každý rok předplatný časopisu, až je mi to už trapný, ale vždy mi už od léta začne naznačovat, jak jí Ježíšek minulé Vánoce potěšil a že by si ráda napsala o časák zase :lol: Drahé polovičce sama nevím, to budu zas řešit na poslední chvíli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
10.9.14 18:14

Příteli např. nějakou koženou aktovku do práce nebo novou peněženku a mamce nordic walkingové (turistické) hole?

Příspěvek upraven 10.09.14 v 18:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
10.9.14 18:15

Ja mamce budu letos kupovat matraci do postele, ma ji asi 100 let starou a porad si stezuje, ze ji boli zada. Aby ne. :roll: Manzel je modelar, takze jemu koupim nejakou masinku. A jelikoz tomu ale vubec nerozumim, budu si muset na PC zaserfovat historii, abych vedela, na cem ted ujizdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
10.9.14 18:16

@Lenena napadlo mě pro mamku třeba hole nordic walking? Když ráda chodí do přírody… na procházky jsou fajn. Nebo cokoli, co by se jí po cestě hodilo (kvalitní fleecová mikina, termoska, batoh..).
Jinak mě napadá nějaké dobré koření, kvalitní olej na vaření, knihu, předplatné časopisu, fotoobraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
10.9.14 18:17

Tak někdo byl s těmi holemi rychlejší :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
10.9.14 18:23

Tak i ta matrace jak psala @katty89 je dobrý nápad. Ono taky záleží jakou cenovou relaci si představuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
10.9.14 19:36

Moje mamka hole dostala, protoze take chodi rada na prochazky, ma je pet let a nechodi s nima:/. Uvitala by spis nejake lehke trekingove botky, do kterych sama nechce investovat. Take softshellova mikina nebo vodeodolna bunda je fajn.
Pokud nosi rada sukne, tak hezke puncochace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.19 08:44

Ahoj, jsem totálně v pytli. Nemám ještě dárek pro mamku k Vánocům. Nic nechce, nic nepotřebuje.
Když to shrnu. Šperky- nosí jen zlato a má ho dost, že to ani neunosi. Zájmy moc nemá- jen vyšívá. Je sama, nikam moc nejezdí, na sebe si ji nic netroufnou koupit (aby jí to sedělo), do domácnosti už nevím, co bych ji koupila. Ke kadeřnici nevím kam chodí (teď ji měnila) a poukazy na pedikúru dostávala předchozí roky od ségry. A kosmetiku používá málo. Většinou ještě co dostane nějaké šampony a sprchače, tak je rozdává. Už fakt nevim. Mám 2 maličkosti a ještě bych chtěla nějaký dárek za cca 1000-1500,–.
Stydím se za to, že nedokážu vymyslet dárek pro mamku. :,(

• Citovat
  • Upravit
832
22.12.19 08:49

Co poukaz do kosmetického studia?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
22.12.19 08:57

Poukaz do nejakeho obchodniho centra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
22.12.19 09:02

A co takhle dárkovou kartu třeba do Lidlu nebo kam chodí nakupovat.. Nebo do deichmannu, CCC… na boty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný