Chodítka

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
19.6.03 12:35

Chodítka

Také z chodítkem sama osobně nesouhlasím, sama jsem ho u malého nepoužila a u druhého také rozhodně nepoužiji…není to nic co bychom k životu potřebovali. Malý byl také rychlík, sám seděl v 5 a 1/2 měsících (SÁM, ale ještě nelezl jen péroval na nohách a rukách a zacouval do sedu poté začal následně vstávat a lozit. Samostatně bez pomoci začal chodit týden před prvním rokem. ) Nicméně, pokud ho někdo má a používá jistě to nedělá s vědomím…„tak a teď poškodím svému dítěti záda“, ale v dobré víře. Tudíž to neodsuzuji ať si každý své dítě vychovává podle svého nejlepšího svědomí…

Pa,pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
19.6.03 13:16

Chodítka

Ahoj, my jsme chodítko používali jako židličku na krmení (zdvižené tak, aby malý nedosáhl na zem), a pak později pro případ, že jsem zrovna potřebovala udělat během jeho bdění něco, co pro něj nebylo bezpečné. Když to sečtu, tak býval v chodítku tak 15 minut denně. Myslím, že děti celodopoledně šoupnuté do bezpečné ohrádky, na tom nejsou o moc líp. Sice budou mít snad větší šanci na zdravá záda, ale z vlastního domova toho často zrovna moc neprozkoumají. Honzík je hyperaktivní, tak prostě bylo z jeho dosahu odstraněno vše nebezpečné a on si prozkoumával, co chtěl. A čtvrt hodina v chodítku snad nebyla s následky na celý život. Mimochodem moji rodiče chodítko rozhodně nevlastnili a já se zablokovanými zády skončil v nemocnici poprvé ve 12 letech.

Esterka + Honzík (3,5 roku) + Kája (5 měsíců)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí