Chorvatsko autem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
69
17.6.18 15:52

Chorvatsko autem

Zdravím :mavam: letos se s pritelem chystame poprvé do Chorvatska autem. Chtela bych se vas zeptat na mista kde neni tolik turistu..sháníme nějakou klidnější část :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32043
17.6.18 16:18

Jestli pojedete prvních 14 dní v červenci, je to celkem v pohodě všude, protože nejsou ještě v Německu prázdniny, po tomhle termínu je to skoro všude blázinec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
17.6.18 16:34

Chceme jet az na konci srpna :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32043
17.6.18 16:36

@Gabi32 No tak to je celkem jedno, kam pojedete, fůra lidí bude všude :lol: My v tom červenci máme vždycky poloprázdný pláže, večer ve městě pár lidí, nádhera. V srpnu je to moje noční můra, davy nesnáším :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
17.6.18 16:59

Klidnější část chorvatska v sezóně je v černý hoře :?
My jedeme poslední týden v červnu a první v červenci a už to bude peklo. Až začnou prázdniny v německu, tak už se to tam vůbec nedá a to ani ne lodi.
Pravděpodobně jedeme poslední rok, protože ceny tam už dosáhly jiných destinací, ale jejich loupeživá povaha se zhoršila. Takže sbohem a šáteček a už se tam neukážem, protože pro to není důvod :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32043
17.6.18 17:02

@Chauvinist No letos mi ty ceny za ubytování taky vyrážejí dech. Jezdíme tam už skoro 20 let a začíná to být masakr. Lidi tam za ty peníze nebudou jezdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
17.6.18 17:07
@Monchichik píše:
@Chauvinist No letos mi ty ceny za ubytování taky vyrážejí dech. Jezdíme tam už skoro 20 let a začíná to být masakr. Lidi tam za ty peníze nebudou jezdit.

My tam pobytově byli naposledy někdy na přelomu tisíciletí, kdy to ještě šlo jak cenově, tak množstvím lidí. Teď pár posledních let tam jezdíme na lodě a letos teda poprvé s dětma a v zásadě jejich loupeživost letos překročila hranice mojí tolerance. V sezóně bych tam už nejel za posledních 10 let asi vůbec.
Suma sumárum - už mě tam neuviděj. Lidi tam bohužel jezdit budou. Oni sází na to, že když jeden nepřijede, místo něj přijedou dva další, proto se chovají tak, jak se chovají - bude to jako na českých horách ještě nedávno, kdy se chovali jako řezničtí psi a lidi jim tam stejně jezdili, protože byli zvyklí. :nevim:
Ale v tomhle okamžiku už je v evropě (a nejen v evropě) spousta daleko lepších destinací, které jsou sice dál, ale cena letenek už je teď víc než akceptovatelná, takže není co řešit. A to i pro to plachtění.
Doporučuju se zařídit stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32043
17.6.18 17:12

@Chauvinist No my jezdíme na dovolený autem, protože jezdíme se psem. A nebyl problém sehnat jak ubytování, tak mají psí pláže. Ne že by ten náš vlezl do vody :D . Mně navíc vyhovuje cestovat autem, takže doteď to bylo v pohodě. Ale asi budeme taky muset najít něco jiného :think: . Jezdíme i po Čechách a zatím jsme měli vždycky štěstí na pohodové a milé lidi. V opačném případě by mě tam už neviděli, na to jsem háklivá :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
17.6.18 17:19
@Monchichik píše:
@Chauvinist No my jezdíme na dovolený autem, protože jezdíme se psem. A nebyl problém sehnat jak ubytování, tak mají psí pláže. Ne že by ten náš vlezl do vody :D . Mně navíc vyhovuje cestovat autem, takže doteď to bylo v pohodě. Ale asi budeme taky muset najít něco jiného :think: . Jezdíme i po Čechách a zatím jsme měli vždycky štěstí na pohodové a milé lidi. V opačném případě by mě tam už neviděli, na to jsem háklivá :) .

Tak řecko, španělsko, francie, itálie - tam se dá dojet taky autem, byť už je to na hraně, chce to naplánovat s přestávkou někde na půl cesty.
A nedávno sem objevil serverozápadní německo a moc moc se mi tam líbí :jazyk: Možná právě proto, že tam není takovej pařák a fouká :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32043
17.6.18 17:23

@Chauvinist No já to budu muset prozkoumat, ale dám autem max těch 9 hodin. A to už jsem polomrtvá. A to neřídím :D . A navíc jsou všichni moji chlapi zvyklí na čisté moře, Itálie je blé, tam je písek, tak nechtějí. Do Španělska autem ani náhodou, to je daleko. Kdyby to bylo na mě, tak já k moři vůbec nemusím, navíc mám problém se stravováním a musím všude tahat svoje jídlo :cert: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
17.6.18 17:30
@Monchichik píše:
@Chauvinist No já to budu muset prozkoumat, ale dám autem max těch 9 hodin. A to už jsem polomrtvá. A to neřídím :D . A navíc jsou všichni moji chlapi zvyklí na čisté moře, Itálie je blé, tam je písek, tak nechtějí. Do Španělska autem ani náhodou, to je daleko. Kdyby to bylo na mě, tak já k moři vůbec nemusím, navíc mám problém se stravováním a musím všude tahat svoje jídlo :cert: .

Tak stejně je v tom moři prd, tak zas tak průhledná voda není potřeba a ve finále je ten písek lepší, než šutry a 200 ježků na metr :? . Volil bych itálii nebo to severní německo, pokud máš problémy s jídlem 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32043
17.6.18 17:38

@Chauvinist Hele já do moře vůbec nelezu,protože nesnáším ty rybičky a vůbec všechnu havěť, takže já jen bazén :D . A ježků tam zas tolik není, za ty roky co tam jezdíme nebyl ani jeden úraz :) . Itálie je mi tak nějak celkově nesympatická, to bych spíš zkusila to Německo. Kdysi jsem byla u Bodamského jezera, tam bylo nádherně. Ale to spíš až se zbavím posledního dítěte, ten preferuje moře, moc rád plave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
17.6.18 18:57

napadá mě Klek, Neum, Cavtat, Živogošče, Murter … nebo o trochu blíž Starigrad, Sv. Filip i Jakov - ale jsou to všechno velmi malá a městečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10236
17.6.18 19:57

@Gabi32 Čím jižněji a čím menší obec, tím méně lidí. Pokud hledáte něco blíž, co zkusit Slovinsko? Moře sice jen kousek, ale mají hezké campy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.6.18 15:42

Slovinsko

Zdravíčko :mavam: taky mě napadlo Slovinsko.. je to dosti podobné až skoro stejné :palec: a cizinců určitě méně, než v Chorvatsku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí