Chrapot a teplota u 2letého

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Katerina38
18.3.14 17:45

chrapot ,teplota

Ahoj holky, alý 2 roky, od neděle teplotuje max 38,2 ted už dva dny, rýma, začal chrapot a kašle, šli by jste k doktorce? já moc nechci…nechci do něj cpát ATB, máte zkušenost jak to zvládnout sama?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Katerina38
18.3.14 17:52

@donaga no já právě nevím on horečky nemá má max38 to je zvýšená, ne? ale má červené v krčku, ale říká, že ho nebolí, jí taky slušně, tak nevím, jen nechci něco zanedbat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11733
18.3.14 18:00

Můj malý má od minulého pondělí rýmu a kašle jak tuberák, ve středu jsme byli u Dr., dal nám to co jsem mu dávala já- fenistil a Mucosolva, v sobotu jsme byli na pohotovosti, malý kašlal až se dusil, Dr. prý, že je to z rýmy, dýchací cesty prý čisté, v pondělí jsem byla zas u naší Dr. a malý už měl nález na průduškách- bronchitida, takže dostal ATB, max teplota byla 37,2, takže já bych šla určitě, naš/e Dr. taky nechce dávat ATB, dává je jen když už je to potřeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
18.3.14 18:42

No já bych k doktorce šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
18.3.14 18:53

Já bych k doktorce šla, malý taky měl rýmu, trochu teplotu, potom začal chraptět a byla z toho laryngitida :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katerina38
18.3.14 19:54

@principeska právě taky se toho bojím, no zítra půjdu :,(

• Citovat
  • Upravit
2452
2.1.15 13:36

Co to muže byt? Teplota včera 38.9 a dnes nic

Ahoj maminy. Chci se zeptat..co to muže byt..
Včera dopoledne zvysena teplota na 37.5 a v 11 už 38.5. Dala jsem čipek Paralen. Paralen sirup potom se poblinkal. Dobry spadlo to.. ve čtvrt na 4 zase jsme srazeli teplotu nurofenem sirupem, a pak az ve 20.00 čipkem Panadol. Od te doby jsme bez teploty..ale stále to není on. Mrzuty, chce se mu spat.. momentálne spinká. Jestli je to tim ze sel spinkat okolo 22.00 včera.. nemohl spat. Nevím. Snad nechytl angínu od me sestry a bráchy :( když tak zítra pohovost no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
2.1.15 14:08

@misa1990 no, to vypadá na nemoc… dnes nemá smysl jít k dr., musíš počkat, co se z toho vyvrbí… rýma, kašel, krk… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
2.1.15 14:16

@misa1990 teplotu srážej až po 38,5. Dříve ne… tady http://www.azrodina.cz/…sile-horecky

Já osobně nejsem k horečce tak striktní… léky na horečku podávám, ale nepřeháním to… nechám vystoupat nad 38,5, tam to nechám 30minut působit a pak srážím… někdy ale ne… záleží na tom, jak horečku snáší dítě… ale po 30minutách přeměřuji…, kdyby šla více nahoru, dám lék.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
2.1.15 14:17

Taky dobrý článek…
http://www.mudrmikyska.cz/file.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
2.1.15 14:20

@misa1990 Nemusí se dít už vůbec nic. U nás to proběhlo podobně s oběma dětma. Polehávání, pak vystoupila teplota, poblily se a šmitec. Pak se ještě jednou opakovalo zvýšení teploty, nakonec se spustila rýma a děti jsou jako rybička, jen kašlou :nevim: Ale to ti dopředu nikdo neřekne. U té nejmladší to začlo pozvolna a po několika dnech teprve vygradovalo, takže jsme na tu pohotovost museli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
2.1.15 19:48

Nesrazim dříve jak 38.2.. cca.. už mu vůbec nic není. Ani zvysena nebyla. Zjistila jsem že asi zuby..ale Ty Máme všechny kromě těch co rostou az okolo 5 věku dítěte.
A nebo mi říkala mamka nějake afty.. kouse porad plenu a nebo rukáv u trička..a dnes tam mel trochu krve. Uvidím. Do pusy si si nenechá sáhnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
3.1.15 14:26

@misa1990 Existuje oparová angína - trvá pár dní, je to virové onem., děti nejí… bolí je t boláčky v puse. Pomůže jen pití vlažných tekutin a vyržet.

38,2je málo… nechej to vystoupat výše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
3.1.15 19:45

Tak nakonec to bylo od zubů. Leze nám vpravo dole petka. Tak aspoň že tak.. už je mu dobře.. vím proc priste.. zjistila jsem to jak furt cuca plenu a když ne plenu tak rukav u trička.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
4.1.15 00:27
@misa1990 píše:
Tak nakonec to bylo od zubů. Leze nám vpravo dole petka. Tak aspoň že tak.. už je mu dobře.. vím proc priste.. zjistila jsem to jak furt cuca plenu a když ne plenu tak rukav u trička.. :-(

tak hlavně, že není nemocný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+