Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj…
přítel mi dotáhl domů chřipku.. Malej má teplotu 38,5 chce se mu spát-nemůže,vyditelně mu je fakt špatně,poradily nám Panadol Baby,má rýmu a je nešťastnej… Máte nějakou radu,jestli jste ji chytli taky? malému jsou 2,5 měsíce. Děkuju
zkuste čajík stříkačkou. Chce to vydržet. Přeji ať se brzo uzdraví!!
Hlavně si malýho hlídat kvůli teplotě, pokud bude mít horečky, měřit i při každým přebalování. Pokud ti nechce čaj a kojíš, tak mu dávat často pít a pokud jste na UM, tak ten čaj do něj fakt zkus dostat, ta stříkačka je dobrý způsob, dej mu prst do pusy, podél prstu tu stříkačku a až by ti začal tahat prst, začni mu opatrně dávat čajík do pusinky. Víc asi kromě tvýho „tepla“ náručí udělat nemůžeš. Hlavně srážet teplotu (starší syn má u vysokých horeček febrilní křeče, tak proto jsem na horečky taková opatrná). Držím palce, ať jste brzy fit
Ahoj,můj starší syn ji chytil také.Má ji od středy a až dnes je to trochu lepší-má 38.Nejvíc měl 39.5
Jak píšou holky:vydržet,zkusit do něj dostat tekutinya odsávat.
Přeji brzké uzdravení!E.
Odsávej nos, kapej kapky (my máme Otrivin) nepřetápěj, líp se dýchý v chladnu, no a to pití. My taky procházíme chřipkou, teda už končí a malej to odnes pícháním obou oušek, tak bacha.