Chutě, chutě, chutě

637
7.6.12 15:49

Chutě, chutě, chutě

Ahoj holky,
jak jste na tom s chutěma? Změnilo se něco? Už od prvních těhu-týdnů se mi zvedá žaludek z kukuřice a pomela, ale jinak beze změn. Akorát při pomyšlení na řízeček začnu slintat v kteroukoliv denní či noční hodinu :lol:
Zažila jste některá výraznou změnu? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
7.6.12 15:53

Já jsem na začátku nemohla ani cítit česnek, okamžitě jsem se šla pověsit hlavou do mísy. Nejhorší bylo, když mě ten česnek dráždil právě z tý odpadní šachty, to jsem tam pak strávila celý den a proklínala jsem všechny sousedy :-)
Teď už je to ok. Akorát mám chutě navíc - před otěhotněním mi nikdy moc nechutnalo sladké a teď bych zas pomalu nejedla nic jiného :-)

• Citovat
  • Upravit
17629
7.6.12 15:55

no jéje…já nemohla v prvním trimestru ani cítit sladká jídla. obvykle jsem si dávala třeba jogurt a musli a v těhotenství jen ta představa, že si to po ránu dám, bleeee - takže pěkně topinka se sýrem, rajčata, hovězí vývary, citron, grepy…maso na všechny způsoby. jo a později nektarinky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
7.6.12 15:57

klasika :D kyselé okurky, kyselé zelí, hořčice, teď ujíždím na pomazánce svého mládi: tvaroh + cibulka + kmín, a maso, maso a zase maso :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
7.6.12 16:03

mně v těhotenství nevadilo nic, z ničeho se mi nezvedal kufr. Naopak jsem během těhotenství začala jíst i věci, co jsem dřív nejedla. Třeba koprovku :P
a byla jsem ujetá na nektrarinky a skořici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
7.6.12 16:13

Ja take pred otehotnenim nemusela moc sladke,jen obcas a to uz museli byt.Tedka zbouchnu celou tabulku cokolady na posezeni a nedela mi to zadny problem.Maso take na vsechny zpusoby,a vsechno co sedelo na grilu(od masa pres zeleninu az pi ananas)I kdyz vim,ze grilovane by se moc nemelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
7.6.12 16:19

Ano, měla jsem chuť na kyselé, nemohla jsem ani vidět sladké.
Hodně mě stíhají chutě na hermelínové pomazánky, kyselé ryby, nakládané hermelíny, budu mít zas pěkně vypasenej zadek :andel:
V prvním trimestru jsem ujížděla na Staropramenu Lemon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
7.6.12 16:23

Ahoj ja taky porád sem mnela chute na zavináče a kysele zelí sýrové :jazyk: :jazyk: a doted mne drží meloun ve velkem na posedení, :P Jinak mne nechutná,nebo neláka sladke ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
7.6.12 16:28

No tak já žádný extra změny neměla, jen malýmu nechutnal asi do 4. měsíce česnek, ale pak dobrý. A teď ten poslední měsíc bych furt jedla ovoce, jakékoliv, ale nejlepčí je nějaký hodně šťavnatý :D Předvčírem jsem večeřela půl kila jahod, včera půl kila nektarinek, a dneska už jsem spolykala během dne skoro kilo hroznovýho vína :oops: ale nic víc mít nemusím, ovoce mi stačí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
7.6.12 16:28

Já si představím šunku a šla bych vrhnout, ale sladky muzu :-) a hranolky! Mnam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
7.6.12 16:36

Jeee no ja ted taky ovocie a mam dost,celej den meloun,jahody,broskve :jazyk: :jazyk: a varené jídlo ne e .. a ješte rajčata,okurky no jo to je moje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
7.6.12 16:36

já ujížděla na česnekový pomazánce asi od tý doby co se prcek zahnízdil, hlavně jsem byla schopná jí sníst naposezení s 6 rohlíkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
7.6.12 16:38

@Hana89 jo rajčátka a salátovky okurky jsem úplně zapomněla :-D Zrovna včera se mě chlap snažil přesvědčit, že si mám dát radši omáčku, ale to já nééé :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
7.6.12 16:39

Jo a co ješte nemusím sou bramburky pred tehotenstvím sem je jedla na kg a ted je my na :poblion: :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
7.6.12 16:40
@paam píše:
@Hana89 jo rajčátka a salátovky okurky jsem úplně zapomněla :-D Zrovna včera se mě chlap snažil přesvědčit, že si mám dát radši omáčku, ale to já nééé :-D

jj muj delal bramboračku a ja radeji rajčátka a okurky :pankac: :pankac: zdrave díte bude :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí