Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojky, máte někdo zkušenosti s chůvičkama Babymoov? Sháním hlavně s velkým dosahem, přemýšlím o týhle http://www.detskyraj.cz/…ov-high-care.
vypadá dobře,ta cena je super a ten dosah taky
,ale zkušenost bohužel nemám
Máme ji doma. Je výborná, zvuk přenáši velmi čistě - žádný šum… Kupovala jsem zde http://www.detske-chuvicky.cz/…ov-high-care a jsou zde i testy ostatních chůviček.
Ahoj, koupili jsme tyto chůvičky, jsou super, ale nabíjecí baterie nám vydrží pouze den. U vysílací části se dá nastavit výkon, ale když nastavím ELo, což bohatě stačí k pokrytí v bytě, tak se po vypnutí a zapnutí zase nastaví Hi. Je to chyba, nebo máte stejnou zkušenost? Děkuji.
Ahoj, my jsme taky zakoupili high care na doporučení a jak jsme zkoušeli tak jsme spokojeni. Miminko ještě nemáme, tak nemůžu reálně říci. Doporučuje se hlavně kvůli nízkému vyzařování a hodně velkému rozsahu kanálů, takže se doporučuje hlavně v panelákové zástavbě, kde může být i více kryjících se chůviček a tady se dá najít určitě hladina, kde se nic rušit nebude. Jsou hodně malinké, tak do kapsy. Pro někoho výhoda, pro jiného zas ne. Mají i vibrace, tak v kapse cítíš. Díky malému rozměru pak náchylné při spadnutí, ale za tak doboru cenu v tak malém provedení myslím dobré řešení. Zkoušeli jsme dosah i z bytu a venku mezi paneláky a docela slušné. V RD nebude problém. Kupovali přímo o distributora, který opravdu poradí a nenutí. Mám na webu hodně recenzí z vlastních zkušeností. Jen jedna věc jedna chůvička je na 3 baterky, nutno mít nabíječku, která nabíjí i lichý počet baterek. ![]()
Moc Vám všem děkuji za info, myslím, že mam vybráno a beru tuhle ![]()
Ahojda všem,
chtěla bych se zeptat, jestli jí někdo používáte v rodinném domku. Jde mi o to, že bydlíme v patře a občas dělám něco na druhé straně baráčku tak jestli to zvládne vpohodě dosah přes celý dům (přesi jen je to docela dost stěn)? ![]()
Ahoj, používali jsme je i v pensionech, dosah z patra do hospody v přízemí v pohodě. Rodinný dům by tedy neměl být problém. Jen nám nějak nefunguje ten teploměr, ukazuje pořád zhruba o 5°C víc.
Griffin píše:
Ahoj, používali jsme je i v pensionech, dosah z patra do hospody v přízemí v pohodě. Rodinný dům by tedy neměl být problém. Jen nám nějak nefunguje ten teploměr, ukazuje pořád zhruba o 5°C víc.
A můžu se zeptat? Jinak jste s chůvičkou spokojený?
Jaká je slyšitelnost dítěte v chůvičce mezi lidma já mám avent stála mě 2000 Kč a má strašně slabý zvuk.
Griffin píše:
Jaká je slyšitelnost dítěte v chůvičce mezi lidma? Já mám avent stála mě 2000 Kč a má strašně slabý zvuk.
hub píše:Griffin píše:Jaká je slyšitelnost dítěte v chůvičce mezi lidma? Já mám avent stála mě 2000 Kč a má strašně slabý zvuk.
a není tam regulace hlasitosti?kámoška ji má a je spokojená,já mám od tefalu a taky je to v pohodě ![]()
oliš píše:hub píše:a není tam regulace hlasitosti?kámoška ji má a je spokojená,já mám od tefalu a taky je to v pohoděGriffin píše:Jaká je slyšitelnost dítěte v chůvičce mezi lidma? Já mám avent stála mě 2000 Kč a má strašně slabý zvuk.
I když je na maximum tak je to slabé na dovolené když jsme s kamarády grilovali jsem neslyšela vůbec nic.
Uvažuju že ji prodám a koupím babymoov, doufám že takový problém u ní nebude.
Holky, jak dlouho vydrží nabitá ta li-onka a jak dlouho vydží baterky v dětské jednotce?
Slyšitelnost mi přijde docela dobrá, navíc mají svetělný indikátor - podle intenzity zvuku svítí červené diody.
Dětskou jednotku používáme jenom do sítě. Rodičovskou jsme naíjeli někdy před dvěma měsící, drží pořád, ale používáme jen jen občas. Má to režim na přenos jen když je zvuk, tak by to mělo baterie šetřit.