Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Maminky, máte některá zkušenosti s touto chůvičkou? Nebo můžete mi doporučit jinou? Potřebovala bych hlavně dobrý dosah na dálku (z auta do bytu v 5.patře, jestli máte někdo ozkoušenou podobnou vzdálenost). Děkuji!
Holky nemate nekdo s touhle chuvickou zkusenosti? Ted ji maji v akci v Globusu, tak jestli se to vyplati.
Mám ji rok a půl a maximální spokojenost.Je jednoduchá na ovládání, neni těžká. Líbí se mi ze funguje na baterky i v síti vždy podle potřeby. Dosah ma taky dobrý
@vertunka píše:
Holky nemate nekdo s touhle chuvickou zkusenosti? Ted ji maji v akci v Globusu, tak jestli se to vyplati.
Tak za mě se nevyplatí ji kupovat u nás. My obědnali videochůvu na Aliexpressu a max spokojenost, celkem slušnej dosah, krásnej obraz a miminko můžeš uklidnit na dálku melodií nebo hlasem. U nás by stála přes 2000,– v Číně cca 700,–. ![]()
@Milis666 a da se mít ta videochuva jen na baterky a nosit volně po baráku či nechat jeden dil v kočárku? Ono kdYž nemusíte reklamovat je aliexpress fajn ale když pak musíte reklamovat může to být jen ke vzteku.
@mission84 píše:
@Milis666 a da se mít ta videochuva jen na baterky a nosit volně po baráku či nechat jeden dil v kočárku? Ono kdYž nemusíte reklamovat je aliexpress fajn ale když pak musíte reklamovat může to být jen ke vzteku.
Ta část co snímá miminko je do zásuvky a ta druhá je dobíjecí. Tak nechat v kočárku jedině s prodlužovákem. Ten druhý díl je v pohodě přenosný.