Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, mám doma úplně obyčejnou čičinu. Má 2,5 roku a je strašně hubená, má 2,7kg. Sní všechno co jí dám, ale po ničem nepřibírá. Nemáte nějakou zkušenost s něčím po čem kočičák přibere? Děkuji ![]()
@ducki píše:
Ahoj holky, mám doma úplně obyčejnou čičinu. Má 2,5 roku a je strašně hubená, má 2,7kg. Sní všechno co jí dám, ale po ničem nepřibírá. Nemáte nějakou zkušenost s něčím po čem kočičák přibere? Děkuji
A není to jejím metabolismem? Třeba má prostě rychlý metabolismus, stejně jako spousta lidí, co jsou huběňoučký a nemůžou přibrat.
Mamka má jorkšírka, šest let vyrůstal společně s mým a baštili úplně stejně. Mamčin je kostička hubená a je strašně akční, můj je tlustější peciválek ![]()
To odčervení je u koček moc důležitý, a je třeba několikrát za sebou.
@Busy Bee odčervená je
@majki.r no to mě taky napadlo, mám ještě jednu čičinu a ta jí o hodně méně a je tlustoušek
ta moje hubená nemá problém sníst i dvě kapsičky najednou a ještě dojíst maso po té druhé
@lenk odčervená je v srpnu, to jsme byli na veterině. A kdyby měla třeba červíky šlo by to nějak vidět?
@ducki píše:
@Busy Bee odčervená je
@majki.r no to mě taky napadlo, mám ještě jednu čičinu a ta jí o hodně méně a je tlustoušekta moje hubená nemá problém sníst i dvě kapsičky najednou a ještě dojíst maso po té druhé
Vidíš, tak jestli je vitální, má energii, pěknou srst a zdravý chrup, netrpí průjmy atd, tak bych to neřešila, protě má takovou konstituci ![]()
@ducki píše:
@lenk odčervená je v srpnu, to jsme byli na veterině. A kdyby měla třeba červíky šlo by to nějak vidět?
A veterinář ji odčervuje na půl roku nebo na čtvrt? Bych za ním stejně zašla, ať máš jistotu. Já se přestěhovala do Prahy a taky budu muset najít veterináře, aby mi dal léky na odčervení pro pesánka.
@Jannnča Granulema friskies nebo wiskas a kapsičky gourmet, flix, wiskas, kitekat jak kdy
@ducki Aha, a zkusila ses podívat na složení těch granulek? To, že mají reklamu v televizi neznamená, že jsou pro kočky vhodné. Ale je fakt, že spousta lidí si myslí, že svému zvířátku dává to nejlepší.
Až mrkneš, tak porovnej s čímkoli tady: http://www.granule.cz/…e-pro-kocky/
Když rozklikneš jednotlivé druhy, tak je tam tlačítko analýza. Dají se najít i s vysokým obsahem bílkovin a tuků (40 - 46%; 18 - 20%).