Cirkus Medrano v Brně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Cirkus Medrano v Brně
Chtěla jsem se zeptat, jestli jste už někdo byli v Brně v cirkuse Medrano, jsou tam teď od dubna do 1.5.2013, od kolika let si myslíte, že to děti chápou? A mají na plakátu psané ZOO od 10:00h, co si pod tím mám představit? Jakože ty zvířata co vystupují v cirkuse, tak tam vystavují v kleci, zaplatím si vstupné a půjdu se na ně podívat? Děkuji za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, my jsme byli teď v Brně v cirkusu Humberto, budou tam myslím ještě týden a jsou na parkovišti za Zvonařkou. Představení bylo super, vystupovalo hodně zvířat (psi, koně, zebry, lvi, sloni, medvědi, velbloudi) a naši dceru (3,5 roku) to bavilo maximálně, ale nebrala bych tam dítě mladší dvou a půl let, protože je tam hodně nahlas hudba a prostě rambajs - mohlo by se bát. Kdybyste tam šli, doporučuju rezervovat si telefonicky předem lístky do lóže, abyste dobře viděli. Představení je hodně dlouhé, začínalo ve čtyři a domů jsme šli v sedm, to už byla malá dost mimo, ale odejít samozřejmě můžete kdykoliv.
Jinak taky prodávají lístky do zvěřince, šli jsme tam o přestávce a prohlédli si ustájená zvířata - je to ale pobavení fakt tak na deset minut, zvlášť bych tam kvůli tomu nechodila.
Tady jsou jejich stránky http://www.cirkushumberto.com/…13/brno-326/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako Pretty Woman - málem jsem se počůrala, jak se mi to líbilo!
Byli jsme minulý pátek a úúúúžasnýýý! Málem jsem brečela dojetím, krása! Stojí to za to, šla bych znovu. Sloni, žirafy, klokan, velbloudi, nádherně nalíčení účinkující, krásné kostými, krása! A dokonce jsem účinkovala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, myslite, ze ma smysl vzit na predstaveni rok a pul letou holcicku? kdyz sme byli v zoo, byla nadsena a vydrzela tam 3 hodiny…a domu se ji moc nechtelo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pavla7 No to nevím, to se mě zdá ještě moc malá, aby rozumněla tomu co se tam bude dít. Já jsem řešila taky tento problém a mám syna dvouletýho. Nakonec jsme šli se podívat do toho zvěřince v cirkuse Humberto, protože to Medrano z nějakýho důvodu má pořád nad pokladnou ceduli, že dnes ZOO z technických důvodů uzavřena. Byli jsme tam schválně dvakrát a pak jsme se ptali paní na pokladně, proč teda mají na plakátech zoo a ani ji neotevřou, ale nemluvila česky, tak jsme se nic nedozvěděli. V Zoo, když jste byli přes tři hodiny, to je něco jiného tam chodíš a můžeš dítě nějak zabavit, ale aby vydržela sedět tři hodiny a koukat se na děj představení, nevím, nevím… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj zrovna včera jsme tam byli. máme 14ti měsíční holčičku a přišly nám 2 lístky zdarma tak jsme se tam šli s ní podívat. a vydrželi jsme až do konec malá byla nadšená, je tam plno světel a zvířat, takže doporučuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý vecer, sice nejsme z Brna, ale dnes jsme byli v tomto italském cirkuse a jak jsem nebyla v cirkuse cca 20 let, tak dnes uz se svou dcerou budeme dlooouho vzpomínat na uuužsný zážitek. Nasadili hodně hodně vysokou laťku. Děkujeme… ![]()
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.