Císař a bolest zad

1966
27.11.22 21:50

Císař a bolest zad

Ahoj holky, chtěla bychse zeptat jestli nemáte některá zkušenost. Jsem rok od akutního císaře ve spinalu ve 30tt. Rekonvalescence byla rychlá a při všem stresu a strachu jsem ani nějakou bolest nevnímala. No po nějaké době jsem si začala všímat, že nevydržím dlouho v předklonu a když se narovnavam zpátky, tak to jde těžko a musím pomalu (jak by se mi blokly záda) a trochu se mi točí hlava. Bolest cítím od toho místa kde mi pichli spinal. A poslední dobou, kolem termínu ms, mě bolí jak záda ve spodní části kde mi pichli injekci, tak i pravá noha od těch zad. Nesetkala jste se s něčím podobným některá? Na neurologii jsem objednaná (bohužel delší čekací doby u nás 🙈).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Capelucia
27.11.22 22:48

Tak po roku to nemusí souviset s císařem, ale špatným držením těla při zvedání miminka, kojení… Najdi si fyzioterapeuta, ať tě zkoukne.

• Citovat
  • Upravit
146
27.11.22 23:12

A já doplním, že břišní a zádové svaly tvoří korzet a přetětím břišních svalů ty záda dost trpí. Takže souhlasím s Capelucia. Já po císaři záda úplně v pr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
28.11.22 08:57

@Capelucia asi jsem to napsala špatně. Jsem rok po sc, ale tento problém mám celou dobu. Jen jsem to tak nevnímala, protože na to nebyl čas prvních pár měsíců. Pak jsem si tolikrát řekla, že někam zajdu a nakonec se na to já hloupá vykašlala 🙈
@Yezgare a můžu se zeptat jak se to projevovalo? A za jak dlouho byly záda pak v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.22 09:27

Ja byla po epiduralu na neurologii. Jsem taky po akutním CS. A mě řekl že si myslí že mi naoichli nerv a že to odezní

• Citovat
  • Upravit
1966
28.11.22 09:40
@Anonymní píše:
Ja byla po epiduralu na neurologii. Jsem taky po akutním CS. A mě řekl že si myslí že mi naoichli nerv a že to odezní

A jak je to dlouho? Odeznelo to? U mě je přece jen už rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.22 12:02

No mě to přešlo po 10mesicich. Ale na tu neurologii jsem radši došla.

• Citovat
  • Upravit
1966
28.11.22 12:51
@Anonymní píše:
No mě to přešlo po 10mesicich. Ale na tu neurologii jsem radši došla.

Na neurologii jdu až na konci ledna dřív nebyl termín, tak uvidím. Bojím se, že mě odpalkujou rehabkama s to bude vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.22 13:47

@Klara0225 já mě se podíval, vzal nějaké kladívko a bouchl mi do ruky, do nohy, kolene atd asi jak nereagují a pak mi poslal na EEG nebo jak se to píše..takové elektrody na hlavu..mě to brnění odeznělo asi prostě samo..mám od porodu i jiné problémy a než se někam dostanu nebo najdu někoho kdo tomu rozumí tak mi to přejde nebo vyústí v problém jiný..

• Citovat
  • Upravit
1966
28.11.22 14:20
@Anonymní píše:
@Klara0225 já mě se podíval, vzal nějaké kladívko a bouchl mi do ruky, do nohy, kolene atd asi jak nereagují a pak mi poslal na EEG nebo jak se to píše..takové elektrody na hlavu..mě to brnění odeznělo asi prostě samo..mám od porodu i jiné problémy a než se někam dostanu nebo najdu někoho kdo tomu rozumí tak mi to přejde nebo vyústí v problém jiný..

Na neurologii chodím už několik let kvůli migrénam a EEG už mi dělali. A mě nebrni, ale fakt bolí jak když se sekanou záda nebo jsou namozene. Předklonu u mě stačí na chviličku a zpátky se mi vrací těžko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí