Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Náhodou jsem narazila na velmi zajímavý článek ohledně čištění v domácnosti - nejen, že je v článku napsáno, co obsahují některé chemické čističe, ale je tam i několik zajímavých „babských rad“ na úklid. Některé jsou pro mě zcela nové, jiné tipy jsem už slyšela dříve. Každopádně doporučuju přečíst, pokud máte chvilku ![]()
http://www.prozeny.cz/…jedova-chyse
Příspěvek upraven 24.08.20 v 17:30
Ahojky, zajímavý článek
. Ty babský recepty sotjí přinejmenším za vyzkoušení ![]()
Tak já mám „čistou domácnost“ i bez babských rad
Už mě točila ta komerční chemie. Třeba v kuchyni jsem jednou ze zoufalství použila Dranu a pak jsem se tam bála vařit!
Teď mám klid. Našla jsem Euronu a už jí nedám z ruky!
Peru v šetrném prášku (dcerka má atop), vyperu prakticky všechno vpohodě. Nebuzeruju děti, aby se někde nezamazaly. Když uklízím, tak to mám za chvilku hotový, protože vechno jen nastříkám a za chvíli setřu. I třeba v troubě!
A je mi sympatický, že je to česká firma.
Tak já už dlouho používám výrobky od firmy DEDRA a jsem moc spokojená
, mají spoustu výrobku pro domácnost a navíc je všechno ekologické, takže dělám i něco pro naše zdraví ![]()
Jen jsem chtěla napsat, že některé firmy, které se tváří jako EKO ve skutečnosti zas až tak EKo produkty nemají
![]()
Tak ja mam na svou domacnost tri veci…Nejsou eko,ale staci,aby jsem vse vycistila a citila,ze je uklizeno…Od prachu,po lesteni vod.baterii,nadobi ap.pouzivam octovy pripravek od fir.FROG.Nevim,co je to za firmu,nevim,zda.li je eko,ale tento pripravek je opravdu ucinny.Koupelna se po nem jen leskne.Na sklo nedam dopustit na CLIN a na wc pouzivam zeleny domestos.Drive jsem mela nekolik pripravku a ted mi staci tyto tri.
Ahoj, hezký článek.
Mě zaujal ten nápad s éterickými olejíčky. Určitě to vyzkouším
A ještě doplním, že místo Vůně do vysavače, stačí nakapat éteráček na papírek a vložit do sáčku vysavače.