Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Promiň trochu mě to pobavilo.
Tomu se fakt říká pomoc. ![]()
Hele já bych tam pustila nejdelší program. Ten jede na 70 stupňů myslím.
Dekuju, pustím to zítra jeste jednou na nejvíc stupňů co najdu. Jako opravdu jak se rika, pomoc za vsechny prachy…..
A já že se tu bude probírat jak vyčistit správně myčku
ještě jsem se k tomu nedostala, poradíte jak se to dělá správně? ![]()
@Anonymní píše: Více
jo, jak píšeš, vybrat nádobí, vyčistit myčku a znovu dát nádobí a pustit na co nejteplejší program
Ty jo, to mě taky pobavilo, nezlob se
. Manžel má taky někdy choutky přidávat mi do myčky nějaké zaprasené kartáče, ale tohle ho naštěstí ještě nenapadlo
. Já jsem v tomhle docela neurotik, takže to bych asi vyhodila celou myčku i s nádobím a chtěla po manželovi novou
. Ale vážně, taky bych to vyndala, pustila program čištění myčky a pak nádobí na co nejteplejší program, klidně i dvakrát, pro lepší pocit. Ti chlapi někdy fakt umí pomoct…
Kozel. Kup čistič na myčku. Nechala bych projet s tím samotnou. Znovu nádobí do myčky a nechala bych na největší teplotu umýt. On to stejně udělal schválně, ať má doživotní lébes a nemusí na nic doma hrábnout.
@Sedmikráskakrásná píše: Více
Koupím čistič myčky, vyndám filtr a celou tu mřížku, dám je jako talíř do spodního koše, dám čistič a myčku zapnu, na čistící program nejlépe.
Já nevím, ale já ty držáky i štětky pravidelně čistím, tak v myčce by mi extra nevadily. Nebuď zbytečně hysterická.
Krome dvojiteho myti a cisteni mycky mizes jeste vsechno posteikat lihem, buf alespon 40% vodkou, nebo lepe 96% denaturakem a pak znivu projit mycim cyklem. Nic tomu nebude, jen tam jde o ten pocit ![]()
@lucad77 píše: Více
Je fakt potřeba nazývat zakladatelku hysterkou i kvůli takové prkotině? Vždyť je úplně v pohodě ![]()
Pro nás pomalejší - myslíš tu nádobu, do které se ta štětka zapíchne? ![]()
@Liberalissima píše: Více
Prijde ti v pohode nazyvat manzela prasetem a dobytkem? Navic @lucad77 nenazvala zakladatelku hysterkou, napsala, ze je hystericka, coz je ponekud rozdil. Mne treba ten uvodni prispevek prijde take hystericky.
@Hibou píše: Více
Ano, kelímek od štětky na záchod dá fakt do myčky nádobí jen prase a dobytek. A to i když se pravidelně čistí. Nebo snad týden nebyl nikdo na velké? ![]()
@Anonymní píše: Více
Manžel je prase - měl dnes nějakou uklízecí a v rámci toho vložit do myčky držáky na štětky od wc. Bohužel jsem si toho všimla až když myčka už jela. Pak jsem je hned vyndala. Proste dobytek. Ale ted co s tim? Mycí cyklus nechávám dojet. Jsem tak znechucena, ze mam chuť vyhodit i to nádobí, ale je to cela myčka
co by jste s tim udělali? Přemýšlím, pustit pak minimalne na stejne nádobí jeste jeden cyklus, nebo to vybrat, pustit program čištění a pak zase nandat?
S timhle se nikde veřejně chlubit nebudu, normalne bych se poradila s kamaradkama, mamkou, ale tohle fakt ne