Citlivý penis u dětí

273
22.6.26 12:14

Citlivý penis u dětí

Ahoj všichni,
jdu s intimním tématem, ale nikde jsem podobnou diskusi nenašla a už jsem trochu zoufalá.
Syn (3r) má už od mala velice citlivého pindíka. Prakticky si na nej nenechá sáhnout, když už dlouho vysvětluji, že ho musím umýt, následuje 5 minut pláč, že ho to bolelo. Řešila jsem to s dr, ta mi řekla, že má něco zuzeneho jakože špatně pretazene atd…no není divu, pretahovat je u nás už vyšší level. Dostali jsme kortikoidovou mast na měsíc 3 x denně. Po 3 týdnech z toho byly premnozene kvasinky. Okamžitě vysadit mast a po každém curani oplachy, pretahovani a mazání 3× denně. Už se mi chce z toho brečet, protože moje dite 3× denně opravdu prožívá větší a větší stres a bojim se, že už ho tím zablokuju úplně. Má někdo podobnou zkušenost, že by byli kluci někteří až takhle citliví? :,( děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1234
22.6.26 12:38

Zeptal bych se lékařky, proč už dávno nedoporučila obřízku a místo toho nechává kluka trápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
22.6.26 12:49

@Vlastula.P
Raději na dětskou (!!!) urologii, „běžný urolog“ (pro dospělé) je někdy trošku out-of-date.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37275
22.6.26 12:55

Sla bych s nim na urologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40550
22.6.26 13:20
@z.pepa píše: Více

Zeptal bych se doktorky v kterém století studovala…
Teorie přetahování od mala je tak padesát let zastaralá. Dnes se přetahování do třech let vůbec neřeší, pokud není jiný problém.
Je docela možné, že doktorka udělala vážnou chybu… osobní zkušenost. :pocitac:

Příspěvek upraven 22.06.26 v 13:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40550
22.6.26 13:23
@JancaS84 píše: Více

Ale dětskou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
22.6.26 13:25

Mě samotnou udivuje, ze nás ještě někam neposlala to řešit. 8o Prý že ta masticka tomu pomůže, že to může mít citlivější kvůli tomu zúžení (což se mi úplně nezdá, že by to bylo tím). Nikdy jsem násilím nepretahovala ani nic kvůli čemu by měl mít najednou takový blok. Když měl pleny moc jsem to nevnímala tolik, ale jak začala odplenkovani a najednou curani venku…jako ve stoje, že by ho měl někdo držet za pindik nebo on sám…vůbec! Čůrá venku jak holčička, jinak to nejde. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37275
22.6.26 14:49
@M_Vladim píše: Více

Samozřejmě. S dětmi se většinou chodí na dětskou urologii, dětskou gynekologii apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.26 15:22

Šupajděte na dětskou urologii :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5931
22.6.26 15:25

Chudák kluk. Kdybys mu předkožku nepřetahovala, nezpůsobíš mu mikrotrhliny, srůsty a trauma. :? Teď už jedině dětský urolog. :nevim: Předkožka se plně uvolní až hormony v pubertě, já nechápu tu obsesi na to chlapečkům pořád sahat. Mám dva téměř dospělé syny a ani jeden s tím problém nemá. Nepřetahovala jsem jim předkožku nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37275
22.6.26 15:55
@Lil Kitkatt píše: Více

Tak našemu synovi se tam v 5 letech začal usazovat „bordel“ takže tomu musel doktor trochu pomoc to oddělit, jinak by hrozil celkem zánět. To, ze to tak tvoji synové měli neznamená, že to tak maji všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5931
22.6.26 19:20
@JancaS84 píše: Více

Ano, pokud je problém, je v pořádku ho řešit. Pokud není, tak není co řešit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
22.6.26 20:34

Náš syn 3 a půl si na něj taky sáhnout nenechá, bývala pediatrička říkala přetahovat naše aktuální že nepřetahovat… takže nepřetahujeme jenom ho učíme aby si ho kdyz je ve vane sám trochu osmrdlal, podle doktorky pokud čůrá normálně proudem a nic jo neboli neni potřeba přetahovat.

Každopádně jeden čas se syn nechtěl koupat ve vane a pouze se sprchovat a nejak došlo k tomu ze se mu předkožka slepila a najednou čurání problém dokonce mu i natekl, pomohlo naložit do vany ono se to hezky odmocilo a pak jen máznout framikoinem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
22.6.26 22:59
@Lil Kitkatt píše: Více

Ano, je chudák a je mi ho líto. V prispevku sama píšu, že jsme nepretahovali, byla jsem ráda, když jsem mu ho při koupání omyla, netrapila jsem ho tím. Pak mi napsala tu masticku, protože jsem zmínila problém, že si na něj nenechá sáhnout a pláče, načež mi paní doktorka řekla, že to má zúžené, takže mu to je určitě nepříjemné a že masticka pomuze, že mám mazat měsíc 3× denně. Mazla jsem to vždy jen na špičku té kůže, nepretahovala jsem. Po necelém měsíci mazání jsem si řekla, že zkusím jak ta mast zabírá a úplně jsem se zhozila, když jsem viděla co jsem viděla. Teď už mi nic jiného než stahovat, abych ho namazala a vyléčila, nezbývá. :,( Určitě jsem mu nechtěla ubližovat záměrně a samotnou mě to trápí a několik noci už kvůli tomu skoro nespím. Věřila jsem lékařce, u staršího mi ho bývalá (nyní už v důchodu) lékařka pretahla při ukázce na sucho tak, že mu to celý popraskalo, takže už jsem určitě nechtěla zažít stejný scénář. :,( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
23.6.26 05:27

Jó, jó, s penisama, to je kříž…Já bych mohl vyprávět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí