Cizí Kočka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6569
13.8.18 11:11
@sagina píše:
ale tak prosím tě… byla jsi někdy sama s chlapem, v nějakém setmělém zákoutí, z něčeho k vokolí mírně bojácná, tedy přitisknutá tělo na tělo, v těsném objetí… ;)

Ajaj, to mi nedošlo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115850
13.8.18 11:15

Já myslím, že to bylo znamení. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
13.8.18 11:21
@aiwwa píše:
Já myslím, že to bylo znamení. :mrgreen:

ty jsi zase koukala na Samotare :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115850
13.8.18 11:35
@Elishka1 píše:
ty jsi zase koukala na Samotare :lol:

V poslední době ne, ale je to oblíbená hláška. Ale schovat se do průchodu před kočkou mě při pondělí dost rozesmálo. Za mnou šel jednou pes až domů, měla jsem v tašce nákup ze řeznictví. Nakonec dostal kus salámu, tak spokojeně odešel. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
13.8.18 12:53

Mě se to stalo a kočičku mám doma, je to moje zlatíčko. :srdce: Asi bych se popadala za břicho, kdybych viděla dva dospěláky, jak utíkají před kočkou. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115850
13.8.18 12:59
@BaraRed píše:
Mě se to stalo a kočičku mám doma, je to moje zlatíčko. :srdce: Asi bych se popadala za břicho, kdybych viděla dva dospěláky, jak utíkají před kočkou. :palec:

nojo, ono se říká, že kočka si vybere páníčky sama. taky se nám kdysi přitoulal kočičák a byl to největší miláček. od minulýho týdne se k nám chodí na zahradu dívat další, tak to vypadá, že budu budovat zas ve sklepě pelíšek na zimu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
13.8.18 13:02

@aiwwa
Já mám momentálně doma 3 nalezence. Nemá smysl si kočičku kupovat, i když se mi moc líbí orientálky, protože ke mě se vždy nějaká přitoulá a já nemám to srdce ji/ jeho nechat venku v mrazu. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
13.8.18 21:14

To chápu, takové převtělení třeba Teda Bundyho nemusí skončit vůbec dobře. :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
14.8.18 10:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat