Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@sagina píše:
ale tak prosím tě… byla jsi někdy sama s chlapem, v nějakém setmělém zákoutí, z něčeho k vokolí mírně bojácná, tedy přitisknutá tělo na tělo, v těsném objetí…
Ajaj, to mi nedošlo. ![]()
@aiwwa píše:
Já myslím, že to bylo znamení.
ty jsi zase koukala na Samotare ![]()
@Elishka1 píše:
ty jsi zase koukala na Samotare
V poslední době ne, ale je to oblíbená hláška. Ale schovat se do průchodu před kočkou mě při pondělí dost rozesmálo. Za mnou šel jednou pes až domů, měla jsem v tašce nákup ze řeznictví. Nakonec dostal kus salámu, tak spokojeně odešel. ![]()
Mě se to stalo a kočičku mám doma, je to moje zlatíčko.
Asi bych se popadala za břicho, kdybych viděla dva dospěláky, jak utíkají před kočkou. ![]()
@BaraRed píše:
Mě se to stalo a kočičku mám doma, je to moje zlatíčko.Asi bych se popadala za břicho, kdybych viděla dva dospěláky, jak utíkají před kočkou.
nojo, ono se říká, že kočka si vybere páníčky sama. taky se nám kdysi přitoulal kočičák a byl to největší miláček. od minulýho týdne se k nám chodí na zahradu dívat další, tak to vypadá, že budu budovat zas ve sklepě pelíšek na zimu. ![]()
@aiwwa
Já mám momentálně doma 3 nalezence. Nemá smysl si kočičku kupovat, i když se mi moc líbí orientálky, protože ke mě se vždy nějaká přitoulá a já nemám to srdce ji/ jeho nechat venku v mrazu. ![]()
To chápu, takové převtělení třeba Teda Bundyho nemusí skončit vůbec dobře.
![]()