Clear Blue a nízké HCG

2
10.9.20 11:55

Clear Blue a nízké HCG

Dobrý den, ráda bych se zeptala některé maminky, která to měla stejně a miminko se podařilo. Poslední menstruaci jsem měla 8.8.20,cyklus mám cca 26 dní. Menses se nedostavil ani po 28 dnech, tak jsem zkusila těhotenský test a vyšel pozitivní. Poté jsem si udělala i Clear Blue, který mi ukázal 6.9.,že jsem těhotná 1-2 týdny, což by odpovídalo i dle ovulace. Jenže jsem do toho začala druhý den špinit, tak jsem jela radši na pohotovost. Kde mi zjistili HCG 92, na kontrole v úterý jsem měla HCG 203,ale dnes již jen HCG 150, ale Clear Blue mi ukázal, že jsem těhotná cca 2-3 týdny. Jsem z toho zmatená, ale myslím si, že to dobře nedopadne. Budu ráda za všechny vaše poznatky. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15184
10.9.20 11:57

Jestli hcg kleslo, je to konec. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
10.9.20 11:58

HCG musí narůstat, nikoliv klesat, bohužel..

• Citovat
  • Upravit
2
10.9.20 11:58

Já jsem si to myslela, děkuji vám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
10.9.20 12:07

@Pauline87 tohle bude konec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
10.9.20 12:26

Bohužel :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.6.26 08:49

Clear blue

Dobrý den, před týdnem jsme si v sobotu dělala test, vyšel mi + 1-2…
Zašla sem si v pondělí ke gynekologovi a neviděl nic, řekl mi že těhotná nejsem, vzal mi krev, pak když sem si volala skrze výsledky, bylo mi řečeno ze těhotná nejsem, ze prý JE TO NA 100% to HCG…
Každopádně mi je furt špatně, jsem furt unavena a bolí mě břicho a v kříži… Poslední menstruaci sem měla 10.dubna…
Tak sem zkusila včera další test, od clearblue a vyšel -… Tak nevim, mam navštívit zase gynekologa? Nebo zkusit za týden další test? Uz jsem z toho vedle…
Do toho mam cca posledních 5 let porad problémy, páchnoucí výtoky, doktor to řeší porad antibiotikami… Tohle uz me fakt nebaví, dostanu antibiotika a za měsíc to samé dokola… Jsem ročník 97, každopádně už jedno dítě mam, ale chtěla bych ještě jedno, holčičku… Snažíme se s přítelem už čtyři roky, necháváme tomu volný průběh, ale beztak to nejde a jsme oba zdraví..
Po prvním testu jsme měli takovou radost tyjo a pak tohle… :,( asi nám osud nepřeje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí