Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zakl.
Test jsem delala dnes rano v 5 nez jsem sla do prace z prvni ranní moči. Ted v praci jsem si všimla velmi velmi slabého krvácení.
@Anonymní píše: Více
Počkala bych do večera, jestli se MS skrz to slabé krvácení nerozjede. Nemohlo být zpoždění i stresem nebo nějakou virózou? Mama testy jsou citlivější než ten digitální, ale mohly být vadné. Každopádně pokud MS nedorazí, zkusila bych test klidně i zítra ráno nebo i za pár dní. ![]()
@- sedmikráska píše: Více
Stres jsem teď žádný neměla a ani nemocna jsem nebyla :/ menstruace je. Silnější než rano ale slabá. Uvidíme zítra, diky. Dítě zatím neplánujeme (kdyby to přišlo tak to ale zvladnem). Tak doufám ze se clearblue mýlil, i vzhledem k ty ms.
Za mě pokud digi Clear ukazuje 1-2, váhu bych mu nepřipisovala. Osobní zkušenost (to stejný co ty, papírky neg, digi 1-2 a těhotná jsem nebyla) a navíc jsem to četla i v diskuzích, že výsledek 1-2 může být buď anebo.
Holky.. 10 dni zpoždění. GS mamatest jak klasický papírový tak digitální jsou negativní, clearblue ukazuje pozitivní 1-2 týdny. Posledni Týden zpět jsme ani sex neměli a dva týdny zpět sex byl ale vyvrcholení muže bylo pak orálním sexem. Nevim tedy co si myslet. Na gynde doktor řekl ať ještě vydrzim, objednal me až na 20.8 (ma dovolenou od příštího týdne). A ted nevim čemu věřit, ty GS mamma test jsem dělala vždy až po termínu očekávaný ms a clearblue dnes, 10 den.
jakou máte zkušenost, které jsou spolehlivé?