Clearblue výsledek 3+ moc brzy?

3155
11.6.12 17:08

Clearblue výsledek 3+ moc brzy??

Ahojte holky, dnes jsem si koupila digitální test Clearblue a samozřejmě jsem nevydržela až na ráno a udělala ho ted. Vyšel mi výsledek 3+ 8o 8o což mě teda dost překvapilo, protože jsem teprve 16dní po ovu :nevim: ducha jsem měla 9DPO a od včera dvě stejně silné čárky na mamatestu, tomuhle ale nerozumím, měla bych být 2-3..vzhledem k tomu že jsem testovala z odopolední moči, čekala jsem spíše 1-2, nevíte prosím co by to mohlo znamenat??jsem hroznej streson, tak mě hned napadá, jestli něco není špatně - díky za jakékoliv zkušenosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8283
11.6.12 17:09

špatně určitě ne, možná dvojčátka? :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
11.6.12 17:12

Taky bych si tipla na dvojcatka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4691
11.6.12 17:13

špatně určitě nic není, neboj :) No já měla asi dva dny po vynechání dálnici, silnější než kontrolní čárku a čekám dvojčátka…takže tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
11.6.12 17:17

Ahoj, no já jsem měla už jeden den před (ne)očekávanou MS krásné dálnice, a dvojčata nemám, tak uvdidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
11.6.12 17:30

téda holky, jako dvojčátka jo? 8o :lol: to by byl mazec, snažili jsme se 9 měsíců a tohle je první miminko a moje první //, tak mám pořád strach, ale dvojčátka - to jste mi teda vyrazily dech :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.6.12 17:35

No, ten test je vtipně postaven na množství HCG, které ale značně kolísá u každé ženy jinak a to ve velkém rozpětí, takže nějaké 3+ na testu, je silně orientační, navíc, pokud byla ovulace plus minus dva týdny po menstruaci a teď už jsou dva týdny a dva dny po ovulaci, takže počátám správně, že jsi dva dny po vynechání, jsi fakticky počítáno na tyýdny těhotenství 4+ přeju hodně štěstí a závidím, taky bych vrátila čas, do toho obdobé těhotenství a porodu a novorozeňátka, pěkně si to vychutnej, letí to děsně. Já testovala nedávno, malé bude 6 měsíců :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
11.6.12 17:41

Terinko děkuju :kytka: ten test měří týdny od početí, proto tu plaším, jinak gratuluju ke krásným dceruškám :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.6.12 17:43

děkuju, tobě držím všechny palce, je to zázrak, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
11.6.12 17:50

neskutečný, když jsem zjistila jak vlastně složitý proces to je, opravdu zázrak, říkala jsem si jestli se nám to někdy podaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.12 18:52

Ahoj ja si take koupila digitalni test Clearblue pred tremi dny jsem si ho delala a vyslo mi 1-2 tydny tehotna a v utery jsem dostala MS tak jsem hned volala doktorovi poslal me na krev dnes jsem volala na vysledky a tehotna pry nejsem tak bych tomu testu moc neverila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.12 20:39

Ahoj tak jsem neco nasla co by vas mohlo zajimat… Pokud test ukáže čárky dvě, následně se ale dostaví menstruace a na dalším testu už je jenom čárka jedna, z největší pravděpodobností jde o ranný potrat. Časným potratem končí velké procento těhotenství a ženy o tom ve většině případů ani neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
13.6.12 20:46

Tak to mě mrzí, přeju ti at brzo najdeš zase// a mimčo se udrží :hug: dnes jsem si ten test udělala znovu - jestli to nebyla nějaká chyba a zase tam bylo 3+, tak bud mám více hcg, než bych měla mít, nebo jsem těhotná déle než si myslím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.12 21:02

Dekuji Lucienda1 Jsem v pohode ja uz Jednoho roštaka mám :) jen jsem hledala odpověd na to že testik a do konce dva mi ukázali těhotenství a tři na to z krve že nejsem. No tak jsem odpověd našla :( nevadi já se jen tak nevzdám ;) Juuuu tak to jsi tehu a řekla bych že to bude dele gratuluji mooooocc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
13.6.12 21:07

Děkuju :kytka: právě se docela bojím abych o to nepřišla, když tu všude čtu kolika holkám se to děje, á zatím žádného roštáka nemám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí