Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky, dnes jsem si koupila digitální test Clearblue a samozřejmě jsem nevydržela až na ráno a udělala ho ted. Vyšel mi výsledek 3+
což mě teda dost překvapilo, protože jsem teprve 16dní po ovu
ducha jsem měla 9DPO a od včera dvě stejně silné čárky na mamatestu, tomuhle ale nerozumím, měla bych být 2-3..vzhledem k tomu že jsem testovala z odopolední moči, čekala jsem spíše 1-2, nevíte prosím co by to mohlo znamenat??jsem hroznej streson, tak mě hned napadá, jestli něco není špatně - díky za jakékoliv zkušenosti ![]()
špatně určitě nic není, neboj
No já měla asi dva dny po vynechání dálnici, silnější než kontrolní čárku a čekám dvojčátka…takže tak ![]()
Ahoj, no já jsem měla už jeden den před (ne)očekávanou MS krásné dálnice, a dvojčata nemám, tak uvdidíš ![]()
téda holky, jako dvojčátka jo?
to by byl mazec, snažili jsme se 9 měsíců a tohle je první miminko a moje první //, tak mám pořád strach, ale dvojčátka - to jste mi teda vyrazily dech ![]()
No, ten test je vtipně postaven na množství HCG, které ale značně kolísá u každé ženy jinak a to ve velkém rozpětí, takže nějaké 3+ na testu, je silně orientační, navíc, pokud byla ovulace plus minus dva týdny po menstruaci a teď už jsou dva týdny a dva dny po ovulaci, takže počátám správně, že jsi dva dny po vynechání, jsi fakticky počítáno na tyýdny těhotenství 4+ přeju hodně štěstí a závidím, taky bych vrátila čas, do toho obdobé těhotenství a porodu a novorozeňátka, pěkně si to vychutnej, letí to děsně. Já testovala nedávno, malé bude 6 měsíců ![]()
Terinko děkuju
ten test měří týdny od početí, proto tu plaším, jinak gratuluju ke krásným dceruškám ![]()
neskutečný, když jsem zjistila jak vlastně složitý proces to je, opravdu zázrak, říkala jsem si jestli se nám to někdy podaří
Ahoj ja si take koupila digitalni test Clearblue pred tremi dny jsem si ho delala a vyslo mi 1-2 tydny tehotna a v utery jsem dostala MS tak jsem hned volala doktorovi poslal me na krev dnes jsem volala na vysledky a tehotna pry nejsem tak bych tomu testu moc neverila.
Ahoj tak jsem neco nasla co by vas mohlo zajimat… Pokud test ukáže čárky dvě, následně se ale dostaví menstruace a na dalším testu už je jenom čárka jedna, z největší pravděpodobností jde o ranný potrat. Časným potratem končí velké procento těhotenství a ženy o tom ve většině případů ani neví.
Tak to mě mrzí, přeju ti at brzo najdeš zase// a mimčo se udrží
dnes jsem si ten test udělala znovu - jestli to nebyla nějaká chyba a zase tam bylo 3+, tak bud mám více hcg, než bych měla mít, nebo jsem těhotná déle než si myslím ![]()
Dekuji Lucienda1 Jsem v pohode ja uz Jednoho roštaka mám
jen jsem hledala odpověd na to že testik a do konce dva mi ukázali těhotenství a tři na to z krve že nejsem. No tak jsem odpověd našla
nevadi já se jen tak nevzdám
Juuuu tak to jsi tehu a řekla bych že to bude dele gratuluji mooooocc ![]()
Děkuju
právě se docela bojím abych o to nepřišla, když tu všude čtu kolika holkám se to děje, á zatím žádného roštáka nemám ![]()