Človíčkov Zličín

9909
11.2.10 14:17

Človíčkov Zličín

Ahoj,nemáte někdo zkušenost s človíčkovem na Zličíně?Jestli je to vhodný i pro roční dítě?Mají si tam kde hrát?A tak vůbec jak to na vás působí.A v jakou dobu je tam nejvhodnější přijít? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1342
11.2.10 14:31

Tak clovickov mame radi, ale musis prijit ve vsedni den dopoledne, jinak vetsinou naval o vikendu masakr…jako hrat si tam ma kde i rocni ditko, ale musis tam byt s nim, jinak ti ho sejmou ti starsi raubiri…takze aby sis tam posedela u kafca a ditko si samo hralo je utopie…to az tak od tri let…driv jsem mela nerva, pokud na ne nebylo videt:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
11.2.10 14:38

Ahojky, chodila jsem tam s malým ráda, většinou jsme se tam scházely s kamarádkama a jejich ratolestma. Nejméně lidí tam bývá kolem poledne/těsně po poledni - ti, co přišli hned ráno, tak odcházejí a ti odpolední ještě nedorazili. Jenže to je vhodné tak pro děti, co po obědě nespí :wink:
Myslím, že i ročnímu se tam bude líbit, jen se fakt musí dost hlídat před staršíma dětma, pokud je tam zrovna nával.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
11.2.10 14:46

Tak určitě by jsme tam chodili ve všední den,akorát to spaní je teda blbý.Zatím chodí spát kolem tý 12 a budí se tak ve dvě ve tři.Takže počítám že by jsme tam dorazili asi ve čtyři a to už tam asi bude narváno. :roll: no chystáme se tam ale až tak březen duben,třeba se mu to spaní změní a když ne tak to zkusíme a uvidíme.VYzkoušet se to musí.Nic jiného mě nenapadlo.Kolem nás tady jsou mateřská centra jenom kde je cvičení a různé programy a to by mi asi nechtěl.cvičit se s ním nedá,tak hledám kde by si pohrál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
11.2.10 14:49

Ahoj,
já tam chodila, když prvorozená byla malá, věčně narváno, teď chodíme do koutku v Galerii Butovice, je tam prázdno, klidnější a hlavně, nikdo ti dítě nesejme, naposledy, co jsem byla ve Čl. na Zličíně jsem z jednoho chlapečka fakt nemohla, bral tam ty prcky útokem :twisted: . S dvojkama jsem byla v Galerii tuším od 2 měsíců a v pohodě, tam většinou jsou tak 1-2 děti, jen kafe si musíš koupit jinde a donést, např. Tchibo, Mekáč, KFC…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
11.2.10 15:32

Tak v Butovicích to taky nevypadá špatně a určitě tam nebude moc lidí..díky za tip. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.