Co dát dítěti na migrénu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
92
27.11.16 13:29

co dát dítěti na migrénu

Dobrý den, mohli by jste mi prosím poradit. Malého od včerejška než šel spát bolela hlavička a zvracel ( to někdy mívá když je unavený) dala jsem mu čípek a poté usnul. Jenže on se před tím ještě praštil do hlavy, takže jsem ho zbudila abych zkontrolovala jestli nemá otřes mozku no a od té doby byl vzhůru každou hodinu že ho bolí hlava a občas zvracel. Ráno jsme byli na urazovce a na pohotovoti. Vypadá to asi na tu migrénu. Od té doby střídám panadol s nrofenem po 3 hodinách, je to lepší ale furt knourá že ho bolí hlava. Můžu mu pomoc ještě něčím jiným? Vitaínem nebo něčím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30301
27.11.16 13:35

Já osobně bych mu dopřála klid, tmu a studený obklad na hlavu (používám hladivé polštářky z mrazáku) a hlavně dospat tu probdělou noc. Já jsem takto léčila migrénu v těhotenství. A dostatek tekutin, třeba mátový čaj, ať se mu srovná žaludek. Prášky bych už nedávala, panadol a nurofen je už dobrý mix.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
27.11.16 13:37

@Aspera jj, leží nahatý, má otevřené okno, na hlavě obklad, tekutiny dáváme pomalu ale za chvilku je vyzvrací. Nechci mu přidávat prášky, ale jestli není něco co by mu pomohlo, třeba zázvor nebo něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
27.11.16 13:37

Ahoj, nepíšeš kolik malému je, ale mně teď v těhotenství, když nemůžu léky, zabírá horká sprcha na záda a krk, pak namazat alpou a zabalit do tepla anebo kofein.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
27.11.16 13:39

Na spanky a pod nos natrit Kosmin. Je to super, koupis za par kc v lekarne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92

@Starlink01 malému je 4,5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301

To jsem zapomněla, namazat záda nějakou mastí mentolovou, koňskou mastí, to taky zabírá.
Na žaludek zkus ten mátový čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
27.11.16 13:49

@janulkaxxx zkusila bych Colu. Tím jsem si léčila migrénu v těhotenství. Vychladit Colu a po trochách usrkávat. Kromě toho klid a studený hadr na hlavu.

• Citovat
  • Upravit
92
27.11.16 13:52

@Billi může být i pepsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
27.11.16 13:54

@janulkaxxx nevím, nezkoušela jsem. Ale asi by to vadit nemělo. Hlavní bude kofein a ten má i Pepsi.

• Citovat
  • Upravit
92
27.11.16 13:55

@Billi super jdu to hned zkusit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
27.11.16 14:57

Ted bych zkusila jak radi holky prasek a zapit kolou…pak se postarat aby se v nem aspon nejaky tekutiny udrzely…leky na bolest a kofein odvodnujou…
kdyby se to opakovalo tak na neurologii a napsat mu nejaky ucinejsi leky…jinak kolem toho pateho roku u me taky zacly migreny tak to trosku pohlidat a pripadne kdyby se stalo, ze bude mit tu smulu a bude migrenik tak brat horcik a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
27.11.16 15:01

Nk mam atrach ze to trva uz od vcera od 19. hodin tak jestlihk nenechat hospitalizovat? Nebo jak dlouho takova migrena muze trvat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822

@janulkaxxx jejda, chudáček, tak malinký a už migrénu :,(. Sama jsem migrenik a nejstarší dceři se občas projeví taky, ale ne takle brutálně jako tvému synovi. My třeba nidky u migrén nezvracíme.
Radu jinou než ostatní nedám, ale soucítím s vámi oběma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
@janulkaxxx píše:
Nk mam atrach ze to trva uz od vcera od 19. hodin tak jestlihk nenechat hospitalizovat? Nebo jak dlouho takova migrena muze trvat?

To mě taky zarazilo, že to má už skoro 24 hodin :(. Asi bych zavolala na pohotovost :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí