Co dělat večer před státnicemi? :)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
co dělat večer před státnicemi??:)
Ahoj, mám netradiční dotaz. Ve čtvrtek dělám státnice a mám z toho příšerný nervy, zdají se mi o tom každou noc sny..
Naučená jsem průměrně, 100% vše určitě neumím, ale dala jsem tomu dost ![]()
Jak mám trávit večer před státnicemi, abych s nezbláznila?? S ohledme na moje pokročilé těhotenství a zákaz sexu
Malý bude spát u babičky, tak jak strávit večer, a bych se aspoň trochu odreagovala? Mám se ještě učit, spíš bych radši relaxovala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Poradila bych ti: nějaký oddechový film
Poradila bych si: nějaký oddechový film
Udělala bych: učila bych se
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, tak jsme na tom tak nejak stejne, ja mam ve ctvrtek absolutorium, ted jsem ve 32.tt a asi se z toho zblaznim
vcera jsem se do jedne ucila a ve ctyri uz jsem byla vzhuru a opakovala si latku, no hruza. Jako naucena jsem tak na 75% (aspon doufam)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já chodila na dlouhé procházky se psem - a klepala se jak ratlík. Držím palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@helenkka píše:
Já jsem bláznilaA říkala jsem si, že jestli mám zvládnout porod, tak nějaký blbý státnice mě nerozhází… Moc nefungovalo…
Taky jsem spoléhala, že budu prožívat porod a pak až státnice, ale zatím to taky nefunguje..Asi si vyžeru oboje, porod až po tom ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě už se neuč, to je nejhorší, co můžeš udělat…Náhodou narazíš na něco, co nebudeš vědět a budeš šílet ![]()
Pusť si film, přečti si knížku, jděte s mužem do kina
Držím pěsti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A zkoušt šaty? To je v mém stavu ještě více k vzteku
![]()
Příspěvek upraven 19.06.12 v 12:41
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Udělat si manikúru, pedikúru, dát si vanu…teda pedikúra s břichem těžko ![]()
Vyškubat obočí, udělat se hezkou ![]()
Já jsem si říkala, že když už nic, tak mi to bude aspoň slušet ![]()
A pak jsem se ještě učila, ale jen do 23…pak „spát“ ![]()
Drřím palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja je nezkousela, nemela jsem je hotovy, tak jsem makala, abych nemusela v riflich
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem se na každý státnice učila do poslední chvilky, ale prokládala jsem to relaxem a odpočinkem
já bych si všechno proletěla a uklidnila se tím, že ke každé otázce aspoň něco řeknu ![]()
hodně štěstí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dělám příští týden a noc před se asi budu učit, abych to vůbec stihla, ani nevím, jestli zvládnu spánek. Nervy mám už teď šílené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem se šla projít a pak jsem si pustila nějakou hudbu. Hodně štědtí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Státnicovala jsem minulé pondělí a to jsem byla přesně 36tt
no a abych byla upřímná, tak přiznávám, že jsem se asi do půnoci učila a pak jsem vstávala v 5hod, abych si ještě znovu zopakovala obhajobu
Relaxovat bych teda fakt nezvládla, nervy jsem měla jak špagáty.
Přeji hodně štěstí!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja si to vsechno jeste proctu, jenom projedu typu: jojo, jo, vim, hmhm, jasny, o otm neco reknu. nic dlouheho. pak klasika, sprcha, tv… sklenicka vina a spat…medunkovy caj pomaha na spani u nervy:)
no a halvne neboj, to urcite das.
dej pak vedet! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit