Co je to za test?

Anonymní
6.11.12 08:44

co je to za test?

Prosím nevíte co je to za test? neměla jsem už krabičku, ale bylo by to mít 20 jednotek a vidíte tam něco? já slabýho ducha, ale na fotce to asi vidět nebude…jde mi jen o to, jeslti je tento test kvalitní :?
a musím podotknout, že těhotná být nechci :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17019
6.11.12 08:49

20kový test s duchem? holka, chceš, nechceš, myslím že jsi těhotná, to je úplně normální duch, kterej je vidět i na monitoru… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lekno
6.11.12 08:49

Na tom prvním testu to vidím…
Ten můj „duch“ má zítra rok :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Mackenzie
6.11.12 08:50

Na testu vidím pidi ducha…a když je na dvacítkovým, tak na desaítkovým by byl podstatně lepší :lol:,jen mě mrzí, že těhotná zrovna být nechceš…no, s největší pravděpodobností jsi. ;)

• Citovat
  • Upravit
9090
6.11.12 08:53

Já tam teda ducha taky vidím,¨řekla bych, že těhotná nejspíš budeš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.12 08:55

Tak zkusím koupit desítkový a uvidíme…těhotný být moc necchi, protože mám doma malý miminko :(

• Citovat
  • Upravit
13536
6.11.12 08:55

Já měla podobného ducha a bylo to biochemické (ms dorazila). Kdy očekáváš menstruaci? Přeji, ať to dopadne, jak sama chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lekno
6.11.12 08:56

Tak to se drž holka… :hug:
jasně, záleží na podmínkách, jaké doma máte…

• Citovat
  • Upravit
31594
6.11.12 09:00

No jedno vím, mamatest to není. :lol:
Ducha vidím, duchy mám doma dva a zanedlouho přibude třetí. Koupila bych mamatest 10, obyč namáčecí proužky, a uvidíš. Vydýchat nečekané těhotenství je poměrně dost záhul na psychiku, ten prvotní šok je fakt něco, ale doporučuju si pak případně sednout, odhodit předsudky, hrůzné představy, nic se nejí tak horké, jak se uvaří, z miminka se časem stane batolátko, které po čase určitě víc jak horu hraček ocení parťáka do hry ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.12 09:02

..ted po porodu jsem to nehlídala nějak přesně kolik mám dní cyklus, poslední ms jsem měla 6.10

• Citovat
  • Upravit
9090
6.11.12 09:05
@Anonymní píše: ..ted po porodu jsem to nehlídala nějak přesně kolik mám dní cyklus, poslední ms jsem měla 6.10

jak máš staré miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.12 09:09

6let(to už není miminko) a 6 měsíců…já vím že mi napíšete, že to už není miminko, ale prostě jsem další neplánovala a jsem hlavně po dost rizikovým tětotenství a sekci

• Citovat
  • Upravit
9090
6.11.12 09:12

Já tě chápu, mám 7,5 měsíční dceru a teď si neumím vůbec představit, být těhotná a to jsem měla těhotenství i porod v pohodě…no uvidíš, zkus ten Mamatest a dej vědět :) Zatím bych nedělala žádné závěry, dokud to není potvrzené od lékaře… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
6.11.12 09:15
@Anonymní píše:
6let(to už není miminko) a 6 měsíců…já vím že mi napíšete, že to už není miminko, ale prostě jsem další neplánovala a jsem hlavně po dost rizikovým tětotenství a sekci

V 6ti měsících to ještě miminko je. No je to blbý, ale já si myslím, že je to prostě těhotenství. Tak se poraďte doma a skoč si k doktorovi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
6.11.12 09:42

Já ducha taky vidím..pokud si teda ten test dlouho nemáčela a není dlouho od testování..tak hlavu vzhůru :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí