Co k Vánocům pro tatínka?

5533
17.12.07 16:44

Co k vánocům pro tatínka?

Holky prosím poraďte mi. Já netuším, co mám koupit tatínkovi k vánocům. Byla jsem domluvená se setrou na společném dárku, ale ta mi teďka volala, že koupila něco jiného :evil: a já jsem pěkně nahraná. Vůbec nevím, co mu mám koupit :cry: . Není to žádný dobrodruh, takže seskok padákem mi asi neprojde, hodinky má nové, na kosmetiku si moc nepotrpí. Nějak mně vůbec nic nenapadá, mám jen stěrače na auto a to je zatraceně málo :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4220
17.12.07 16:48

Ahoj,
tak co ještě nějaký doplňky do auta (třeba jako vůni, různý čistící přípravky, nebo potahy) nebo poukázku na čištění aut? nebo držák na mobil atak podobne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.12.07 17:30

terko já mám pro tátu krásnej kalendář s fotkama malího,pak novej kufr,pak strojek na vlasy a pak flašku :wink:
ještě mě napadá například něco na sebe,nebo jestli má táta nákej koníček tak něco z toho,nebo novou tašku do práce a nebo třeba dálniční známku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
17.12.07 17:56

Já tátovi kupuju většinou něco na sebe, kosmetiku, flašku … a páč je to pivař, tak loni dostal pod stromek 2 multipaky piva :lol: .Inspirovala jsem se tchánem, bo ten nic nepotřebuje, a tak k narozkám i pod strom dotává basi Plzně (nic jinýho nepije) a když je zrovna akce, tak nejlépe multipak se sklenkou.Loni jsme kupovali taky 2 aby měl sklenky plzeňácký v páru a přítel mu od dodavatele (dělá v hospodě) sehnal ještě reklamní čepici a triko :lol: .
Bych řekla že s chlapama to je hrozný něco vybírat … ženský se nějakým hadříkem vždycky zavděčíme :wink:

• Citovat
  • Upravit
261
17.12.07 19:38

Tak já jsem letos vymyslela originální dárek - není to pro tatínka,ale pro mého přítele. Má rád záhady, a v listopadu vyšel nový časopis Enigma. Tak jsem mu zaplatila předplatné na celý rok, a věřím, že z toho bude mít radost.
Takže pokud tatínek má nějaké zájmy,objednej mu časopis s tímto tématem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
17.12.07 19:39

Tak já jsem letos vymyslela originální dárek - není to pro tatínka,ale pro mého přítele. Má rád záhady, a v listopadu vyšel nový časopis Enigma. Tak jsem mu zaplatila předplatné na celý rok, a věřím, že z toho bude mít radost.
Takže pokud tatínek má nějaké zájmy,objednej mu časopis s tímto tématem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
17.12.07 20:24

Ahojky, řekla bych, že vymyslet dárek pro chlapa je oříšek vždycky :roll:
Tatínka už bohužel nemám, ale manžel dostane kosmetiku, nějaký hadřík, předplatné Cinema (to už několik let po sobě) a společně jsme koupili nový foťák. Plánovala jsme jako překvápko kalendář, al esnažil se mi s ním pomáhat, tak to už překvápko nebude.
Tchánovi jsme koupili tričko a šálu. Mají nově DVD, tak dostanou nějaký film.
No, teřba jsem ti něčím trošku pomohla… Pak napiš, co jsi koupila :wink:
Krásné Vánoce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
17.12.07 21:27

Ahoj

tak mi všem kromě jiného letos dáváme fotku s prckem. Táta k tomu ještě dostane kryty klik a kryty pod kliky na auto, pořídil si nový :D . A přiteli sem vymyslela mimo jiné poukaz na thajskou masáž :D

Tak dobrý výběr

Kája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
18.12.07 08:50

Ještě mě napadlo při reklamě nějaký ten vytaminový preparát .. třeba na klouby, nebo čistě vytaminy …

Teda s tím předplatným to není špatný … přítel si kupuje score pravidelně .. jupí .. tak mu to přidám … :idea: díííkyyy

• Citovat
  • Upravit
17026
18.12.07 13:11

Ahoj,
já měla největší problém s tchánem(jako jaký dárek :lol: ) Nakonec jsem mu předplatila masáže-mohla jsem libovolnou cenu.Myslím,že to využije.A tchyni jsem koupila tamtéž nějaké okrášlující procedury.

Any

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
18.12.07 13:18

Tchán má vysoký tlak a musí pořád lítat na přeměření, tak máme pro něj tlakoměr, nějaké knížky a pro všechny kaledář s děckama. Taťkovi máme bílého Ferneta, je to novinka a mají to jen na Makru a je pivař, tak takové pivní dárky, jako čepice Radegast, rukavice atd. to sbíráme celý rok.Jinak manžel je myslivec, tak mám pro něj komplet oblečení do lesa. Loni jsme kupovali našim pekárnu chleba a opět knížky, ty nikdy nezklamou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
18.12.07 16:29

Ahoj, já bohužel tátu už nemám, ale mám tchána. Letos jsme mu koupili chlazení s keramickým povrchem (tak nějak, ještě jsem to neviděla). Udělal pergolu, tak to bude mít k posezení. Jinak je myslivec, tak jsme mu kupovali i něco mysliveckého (roky zpátky). Oblečení mu nekupujem. Jinak kosmetika, kniha, nějaký poukaz (masáže, solná jeskyně), alkohol se sklenkami, autopotřeby, nářadí, stroje na údržbu trávníku, kravatu (pokud nosí) a třeba sponu na ní, strojek na vousy, vlasy, chloupky v nose, džbán a půllitr, termoprádlo, šála a rukavice…
Nevím, je toho celkem dost :idea:
Mě kolikrát napadne blbost a pak když je klid po Vánocích, bych měla spoustu tipů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.21 09:24
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny