Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky prosím poraďte mi. Já netuším, co mám koupit tatínkovi k vánocům. Byla jsem domluvená se setrou na společném dárku, ale ta mi teďka volala, že koupila něco jiného
a já jsem pěkně nahraná. Vůbec nevím, co mu mám koupit
. Není to žádný dobrodruh, takže seskok padákem mi asi neprojde, hodinky má nové, na kosmetiku si moc nepotrpí. Nějak mně vůbec nic nenapadá, mám jen stěrače na auto a to je zatraceně málo
![]()
Ahoj,
tak co ještě nějaký doplňky do auta (třeba jako vůni, různý čistící přípravky, nebo potahy) nebo poukázku na čištění aut? nebo držák na mobil atak podobne?
terko já mám pro tátu krásnej kalendář s fotkama malího,pak novej kufr,pak strojek na vlasy a pak flašku ![]()
ještě mě napadá například něco na sebe,nebo jestli má táta nákej koníček tak něco z toho,nebo novou tašku do práce a nebo třeba dálniční známku
Já tátovi kupuju většinou něco na sebe, kosmetiku, flašku … a páč je to pivař, tak loni dostal pod stromek 2 multipaky piva
.Inspirovala jsem se tchánem, bo ten nic nepotřebuje, a tak k narozkám i pod strom dotává basi Plzně (nic jinýho nepije) a když je zrovna akce, tak nejlépe multipak se sklenkou.Loni jsme kupovali taky 2 aby měl sklenky plzeňácký v páru a přítel mu od dodavatele (dělá v hospodě) sehnal ještě reklamní čepici a triko
.
Bych řekla že s chlapama to je hrozný něco vybírat … ženský se nějakým hadříkem vždycky zavděčíme ![]()
Tak já jsem letos vymyslela originální dárek - není to pro tatínka,ale pro mého přítele. Má rád záhady, a v listopadu vyšel nový časopis Enigma. Tak jsem mu zaplatila předplatné na celý rok, a věřím, že z toho bude mít radost.
Takže pokud tatínek má nějaké zájmy,objednej mu časopis s tímto tématem.
Tak já jsem letos vymyslela originální dárek - není to pro tatínka,ale pro mého přítele. Má rád záhady, a v listopadu vyšel nový časopis Enigma. Tak jsem mu zaplatila předplatné na celý rok, a věřím, že z toho bude mít radost.
Takže pokud tatínek má nějaké zájmy,objednej mu časopis s tímto tématem.
Ahojky, řekla bych, že vymyslet dárek pro chlapa je oříšek vždycky ![]()
Tatínka už bohužel nemám, ale manžel dostane kosmetiku, nějaký hadřík, předplatné Cinema (to už několik let po sobě) a společně jsme koupili nový foťák. Plánovala jsme jako překvápko kalendář, al esnažil se mi s ním pomáhat, tak to už překvápko nebude.
Tchánovi jsme koupili tričko a šálu. Mají nově DVD, tak dostanou nějaký film.
No, teřba jsem ti něčím trošku pomohla… Pak napiš, co jsi koupila ![]()
Krásné Vánoce!!!
Ahoj
tak mi všem kromě jiného letos dáváme fotku s prckem. Táta k tomu ještě dostane kryty klik a kryty pod kliky na auto, pořídil si nový
. A přiteli sem vymyslela mimo jiné poukaz na thajskou masáž ![]()
Tak dobrý výběr
Kája
Ještě mě napadlo při reklamě nějaký ten vytaminový preparát .. třeba na klouby, nebo čistě vytaminy …
Teda s tím předplatným to není špatný … přítel si kupuje score pravidelně .. jupí .. tak mu to přidám …
díííkyyy
Ahoj,
já měla největší problém s tchánem(jako jaký dárek
) Nakonec jsem mu předplatila masáže-mohla jsem libovolnou cenu.Myslím,že to využije.A tchyni jsem koupila tamtéž nějaké okrášlující procedury.
Any
Tchán má vysoký tlak a musí pořád lítat na přeměření, tak máme pro něj tlakoměr, nějaké knížky a pro všechny kaledář s děckama. Taťkovi máme bílého Ferneta, je to novinka a mají to jen na Makru a je pivař, tak takové pivní dárky, jako čepice Radegast, rukavice atd. to sbíráme celý rok.Jinak manžel je myslivec, tak mám pro něj komplet oblečení do lesa. Loni jsme kupovali našim pekárnu chleba a opět knížky, ty nikdy nezklamou.
Ahoj, já bohužel tátu už nemám, ale mám tchána. Letos jsme mu koupili chlazení s keramickým povrchem (tak nějak, ještě jsem to neviděla). Udělal pergolu, tak to bude mít k posezení. Jinak je myslivec, tak jsme mu kupovali i něco mysliveckého (roky zpátky). Oblečení mu nekupujem. Jinak kosmetika, kniha, nějaký poukaz (masáže, solná jeskyně), alkohol se sklenkami, autopotřeby, nářadí, stroje na údržbu trávníku, kravatu (pokud nosí) a třeba sponu na ní, strojek na vousy, vlasy, chloupky v nose, džbán a půllitr, termoprádlo, šála a rukavice…
Nevím, je toho celkem dost ![]()
Mě kolikrát napadne blbost a pak když je klid po Vánocích, bych měla spoustu tipů ![]()