Co k výročí?

5549
9.1.11 02:06

Co k výročí?

Holky v úterý jsem z přítelem 5 let a chtěla bych mu něco dát,ale vůbec mě nenapadá co:-(Máte nějaký typ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
168
9.1.11 07:42

Co třeba nějakou poukázku na dobrou večeři pro dva? Těžko se radí, to záleží co má rád. Já kupovala Sodastream, ale přítel si to přál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
9.1.11 07:43

To by bylo super,ale nemáme kam dát kluka…Právě že on si nic nepřeje a zase mu nechci koupit nějakou blbost na kterou se jednou podívá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
9.1.11 07:47

Tak třeba jen nějakou poukázku pro něj. Přítel teď dostal vstup do kryocentra (ta mrazírna). Nebo třeba solná jeskyně, jestli už nechodíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
9.1.11 18:23

Tak už to asi mám…Dostane 2 lístky na koncert oblíbené skupiny a aď si tam vezme koho chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
21.4.14 09:33

Co dát k výročí?

Ahojky holky :mavam: :mavam:
Budeme slavit sedm let a mě vůbec nenapadá co dát jako dárek… Slavíme pořád něco a já už ty nejoriginálnější nápady použila..
Poradíte prosím něco? Nebo co jste daly vy? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
30.10.15 21:18

Co k vyroci? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59485
30.10.15 21:30

@Ernest123 záleží na zájmu ne :lol:, já nejspíš knihu co si objednal a jestli ji chci pro něj k Vánocům tak jí dostane k výročí a k Vánocům dostane knihu kterou nemohl nikde sehnat :mrgreen: a asi nějakou lahev alkoholu :lol:. Máme výročí a za 10 dní jsou hned Vánoce tak to musim nějak rozložit no, nebo mu koupim jen mikinu co chce ale prý je pro něj drahá tak si jí nekoupí tak bud k výročí nebo od Ježíška :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cocka nasladko
30.10.15 21:46

K prvnimu vyroci jsme si sli spolu poprve zabehat. Pak me muz vzal do kina, kde jsem nasledky nevalne kondice v kombinaci s tim behem usnula :D

Dalsi vyroci resim jidlem na prani, bud neco pracneho nebo nevsedniho. Ostatne jsme tim vyresili i posledni narozky. Ale nas na darky moc neuzije 8)

• Citovat
  • Upravit
65
30.10.15 21:57

Tak tojo ja vubec nevim jestli ma neco v planu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
30.10.15 22:25

Ma rad vino? Co treba neco extra, co by si sam nekoupil? Tohle maji chlapi radi :lol: :mrgreen: Prip. pokud jsi odvaznejsi, naserviruj mu SAMA SEBE v necem necekanem.. specialni pradylko a zazitek = timhle chlap nikdy nepohrdne a k vyroci se to hodi. Oni nejsou materialisti, jsou spise na ty zazitky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
30.10.15 22:29

No já yslím, že dobrá večeře a spoře oděná připravená žena, udělá radost většině chlapů… :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
30.10.15 23:03

:D je to dobrej napad ale nevim jak bych se nasoukala do pekneho pradylka kdyz jsem v 8mesici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
30.10.15 23:12

@Ernest123 tehotenstvi tomuhle vubec nevadi, ba naopak ;-) pidi kalhotky a nejaka paradni ladici podprda a mas to :dance: Co neco v tomto stylu? http://eroticke-zertovne-predmety.heureka.cz/…rkova-masle/ Cena jen od 329 Kč a velikost je uplne jedno, je to univerzal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
30.10.15 23:19

:mrgreen: :palec: pekny to si rovnou muzu vzit kus latky a udelat si masli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie