Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky v úterý jsem z přítelem 5 let a chtěla bych mu něco dát,ale vůbec mě nenapadá co:-(Máte nějaký typ??
Co třeba nějakou poukázku na dobrou večeři pro dva? Těžko se radí, to záleží co má rád. Já kupovala Sodastream, ale přítel si to přál.
To by bylo super,ale nemáme kam dát kluka…Právě že on si nic nepřeje a zase mu nechci koupit nějakou blbost na kterou se jednou podívá
Tak třeba jen nějakou poukázku pro něj. Přítel teď dostal vstup do kryocentra (ta mrazírna). Nebo třeba solná jeskyně, jestli už nechodíte.
Tak už to asi mám…Dostane 2 lístky na koncert oblíbené skupiny a aď si tam vezme koho chce
Ahojky holky
![]()
Budeme slavit sedm let a mě vůbec nenapadá co dát jako dárek… Slavíme pořád něco a já už ty nejoriginálnější nápady použila..
Poradíte prosím něco? Nebo co jste daly vy? ![]()
@Ernest123 záleží na zájmu ne
, já nejspíš knihu co si objednal a jestli ji chci pro něj k Vánocům tak jí dostane k výročí a k Vánocům dostane knihu kterou nemohl nikde sehnat
a asi nějakou lahev alkoholu
. Máme výročí a za 10 dní jsou hned Vánoce tak to musim nějak rozložit no, nebo mu koupim jen mikinu co chce ale prý je pro něj drahá tak si jí nekoupí tak bud k výročí nebo od Ježíška ![]()
K prvnimu vyroci jsme si sli spolu poprve zabehat. Pak me muz vzal do kina, kde jsem nasledky nevalne kondice v kombinaci s tim behem usnula ![]()
Dalsi vyroci resim jidlem na prani, bud neco pracneho nebo nevsedniho. Ostatne jsme tim vyresili i posledni narozky. Ale nas na darky moc neuzije ![]()
Ma rad vino? Co treba neco extra, co by si sam nekoupil? Tohle maji chlapi radi
Prip. pokud jsi odvaznejsi, naserviruj mu SAMA SEBE v necem necekanem.. specialni pradylko a zazitek = timhle chlap nikdy nepohrdne a k vyroci se to hodi. Oni nejsou materialisti, jsou spise na ty zazitky ![]()
No já yslím, že dobrá večeře a spoře oděná připravená žena, udělá radost většině chlapů…
![]()
je to dobrej napad ale nevim jak bych se nasoukala do pekneho pradylka kdyz jsem v 8mesici.
@Ernest123 tehotenstvi tomuhle vubec nevadi, ba naopak
pidi kalhotky a nejaka paradni ladici podprda a mas to
Co neco v tomto stylu? http://eroticke-zertovne-predmety.heureka.cz/…rkova-masle/ Cena jen od 329 Kč a velikost je uplne jedno, je to univerzal.