Co místo zavinovačky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Mišis
4.3.12 12:59

Co místo zavinovačky?

Ahojky
Můj skoro 2,5 měsíční syn nějak vyrostl ze zavinovačky a přemýšlím co místo ní. Něco v čem by se dal nosit. Nic mě nenapadá. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2351
4.3.12 13:07

Babyvak,šátek,klokanka........ Je spousta možností… Baby vak i klokanku budu i prodávat…Tak kdyby něco,dám info přes SZ :palec: Joo a když mi syn odrost ze zavinovačky,tak jsem ho občas nosila i v tenké peřince 80×80cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
4.3.12 13:08

Já měla dceru taky ráda v zavinovačce, jí to celkem dlouho i vyhovovalo. Měla jsem na ni klasickou bílou, zavazovací, v těch ve kterých jsme vyrostli my. Z těch čtverců mi taky brzičko vyrostla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.12 13:11

ušij si sama nějakou větší :palec:
jen dvě vrstvy látky, výplň a suchý zip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
4.3.12 13:11

já mám doma ušité větší zavinovačky (zásoby výplní i kvalitních látek ještě po nás :mrgreen: ), jen teda používám spíš jako deku a až se více otepní tak je mám v plánu dávat do kočárku místo fusaku

případně jde povlíct deku a je vyřešeno :) nebo zavinout do tetra pleny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
4.3.12 13:13

a pokud myslíš na delší nošení tak ergonomické nosítko nebo šátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.3.12 13:23

Já balila dítě do flísový deky, je to teplé, prodávají se snad ve všech myslitelných rozměrech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
4.3.12 16:21

My máme dlouhána a jako ještě nedávno se do ní jakštakš vešel, měli jsme nějakou větší. A na nošení myslíš na doma? Bych nosila už normálně. Jinak na delší nošení jak tu už padlo - nosítko, šátek a podobně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
4.3.12 16:44

holky hlavne ne klokanky,at bobkovi neodrovnate zadicka:) zkuste satek,nebo treba manducu…na klokanky typi chicco radeji zapomente… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišis
4.3.12 17:01

No já se přiznám že těm nosítkám jak se jím říká klokánky..moc neholduju. Jak píše alchien, připdá mi to že s v tom mimi jen trápí…

Janina - Ano na nošení po doma. Když ho vemu jen tak a mám ho na ležato tak mi připadá že ho to tlačí tak když je v peřince je krasně v měkkém a i lépe se sním manipuluje. Asi si ušiju větší zavinovačku :)

• Citovat
  • Upravit
1254
4.3.12 17:03
Mišis píše:
No já se přiznám že těm nosítkám jak se jím říká klokánky..moc neholduju. Jak píše alchien, připdá mi to že s v tom mimi jen trápí…Janina - Ano na nošení po doma. Když ho vemu jen tak a mám ho na ležato tak mi připadá že ho to tlačí tak když je v peřince je krasně v měkkém a i lépe se sním manipuluje. Asi si ušiju větší zavinovačku :)

Já ho nosila tak od měsíce a půl normálně svisle, jedna ruka pod zadek, druhou sem přidržovala hlavičku a moc se mu to líbilo, když všude viděl a trénoval rozhlížení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.3.12 20:46
Janinna23 píše:
Mišis píše:
No já se přiznám že těm nosítkám jak se jím říká klokánky..moc neholduju. Jak píše alchien, připdá mi to že s v tom mimi jen trápí…Janina - Ano na nošení po doma. Když ho vemu jen tak a mám ho na ležato tak mi připadá že ho to tlačí tak když je v peřince je krasně v měkkém a i lépe se sním manipuluje. Asi si ušiju větší zavinovačku :)
Já ho nosila tak od měsíce a půl normálně svisle, jedna ruka pod zadek, druhou sem přidržovala hlavičku a moc se mu to líbilo, když všude viděl a trénoval rozhlížení :palec:

Jenže to není dobré na miminčí záda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport