Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, prosím poraďte malá bude mít teďkom rok, ale já vůbec nevím co jí koupit hračky jí vůbec nebaví baví jí jen kabely, mobily, ovladače a takové věci. Hraček má plno i kostky ale nic ![]()
A chodí? Malému jsme k Vánocům (10m) koupila aktivní chodítko/vozík z IKEA, chvíli s tím drandil, jak začal chodit, tak vozík nachvíli upadl do zapomnění, ale teď (1,5r) už s tím zase jezdí. Pro holčičku třeba i malý kočárek.
Nebo hopsací koník/oslík nebo co to je. Takový nafukovací. Dítě si obkročmo sedne a poskakuje. Nebo houpací koník (i jiné zvířátka). Mladý se ze začátku bál, ale teď se vydrží houpat dlouho, máme na chalupě.
Nebo dětský stan. Taky máme z IKEA, ale jsou i různé princeznovské stany. Jen to chce prostor, ale vím od známých, že s tím dítě vydrží dlouho (cca do 4 - 5 let co vím, nejspíš i déle).
No a jestli má ráda mobily a ovladače, tak vím, že jsou i ty napodobeniny pro děti. Před Vánoci na to běžela reklama.
A na narozeniny jsme ještě kupovali klasickou, dřevěnou houpačku, ale to bylo před jarem, teď už by si ji venku asi moc dlouho neužila.
@Maiiia píše:
A chodí? Malému jsme k Vánocům (10m) koupila aktivní chodítko/vozík z IKEA, chvíli s tím drandil, jak začal chodit, tak vozík nachvíli upadl do zapomnění, ale teď (1,5r) už s tím zase jezdí. Pro holčičku třeba i malý kočárek.Nebo hopsací koník/oslík nebo co to je. Takový nafukovací. Dítě si obkročmo sedne a poskakuje. Nebo houpací koník (i jiné zvířátka). Mladý se ze začátku bál, ale teď se vydrží houpat dlouho, máme na chalupě.
Nebo dětský stan. Taky máme z IKEA, ale jsou i různé princeznovské stany. Jen to chce prostor, ale vím od známých, že s tím dítě vydrží dlouho (cca do 4 - 5 let co vím, nejspíš i déle).
No a jestli má ráda mobily a ovladače, tak vím, že jsou i ty napodobeniny pro děti. Před Vánoci na to běžela reklama.
A na narozeniny jsme ještě kupovali klasickou, dřevěnou houpačku, ale to bylo před jarem, teď už by si ji venku asi moc dlouho neužila.
Ten dětský stan má v pokojíčku? Uvažuju o něm k narozeninám.
Podivej se na activity board, presne to ted delame pro prcka na prvni narozeniny ![]()
@Russet Zatím v obýváku, do pokoje se přestěhuje později. Řádí v něm s kamarády, když dorazí, nebo se do něho schovává sám, když chce soukromí ![]()
@Russet taky máme ten stan. Má ho v obýváku, ze začátku tam byl furt )dostal v roce k vánocům), teď tam taky bývá rád, ale už to není tak často. Ale myslím, že větší obliba zase přijde. Až bude větší a bude si chtít někam zalézt.
@Maiiia píše:
@Russet Zatím v obýváku, do pokoje se přestěhuje později. Řádí v něm s kamarády, když dorazí, nebo se do něho schovává sám, když chce soukromí
Myslela jsem, že mají nějaký indiánský, ale našla jsem jen cirkusový a hranatý na stránce Ikea. Mají ho jen na bazárku ![]()
@Russet No z IKEA máme ten hranatý, ale kamarádka má pro dceru takový růžový, do kruhu, jakožezámek. Viděla jsem i v chlapeckém tm. modrém provedení, nebo jakokamenné…
http://www.slevnuj.cz/…-hrad-modry/?…
Takový tvar, různá provedení (odkaz jen na ukázku, co jsem našla jako první).
@Maiiia píše:
@Russet No z IKEA máme ten hranatý, ale kamarádka má pro dceru takový růžový, do kruhu, jakožezámek. Viděla jsem i v chlapeckém tm. modrém provedení, nebo jakokamenné… Takový tvar, různá provedení (odkaz jen na ukázku, co jsem našla jako první).
Díky. Ještě musíme vymyslet, kam se dají v jeho budoucím pokoji skříně a pak uvidím, jestli se tam vejde.
Ten hrad mi přijde moc veliký ![]()
U nás mezi prvním a druhým rokem největší úspěch sklidilo auto-odrážedlo, které z počátku sloužilo jako aktivní chodítko, pak jako taxi pro panenky a plyšáky a nakonec jako dopravní prostředek pro dcerku a také skládací dřevěný vláček, máme houkací a svítící (z počátku jsem se tedy trochu bála, aby na něj dcerka nespadla a nenapíchla se na tyčky, ale naštěstí se to nikdy nestalo
).
@Bebepe ahoj, uz takhle brzy? jake aktivity tamm mas? mzu foto prosim? taky se na to chystam ![]()