Co na obarvené prádlo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23033
18.11.10 22:02

co na obarvene pradlo

Byla jsem dnes sikovna a nezkontrolovala co mi predesilam po roztrideni hodil manzel do pracky na vyprani takze se mi pradlo obarvilo, nastesti to byly cichy ale manzel tam hodil kratasy, svetle triko a rucniky z posilovny a prace takze radost… cim to odbarvit? diky! :roll: :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10665
18.11.10 22:14

Ahoj. :wink:
Dá se koupit odbarvovač na „omylem obarvené prádlo“. Já ho teda ještě nikdy nepoužila, páč to neznám…v sobotu jsem to prvně viděla v Loskutákovi. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
18.11.10 22:14

mrknu do DM:D diky a asi zacnu kupovat fixator barev:DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
19.11.10 00:29

Určitě ten odbarvovač na omylem obarvené prádlo, jen je to dražší záležitost. Ovšem já takhle řešila jeden kousek /který mi omylem zůstal přilepený na bubnu a po dalším vyprání byl modrofialový :poblion: / a než jsem se dostala do drogerky, tak jsem zkoušela Savo a Savo na barevné prádlo a Vanish a myslím, že kdybych to řešila rovnou tím přípravkem, tak to dopadlo mnohem líp :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
19.11.10 00:32

kadlina diky:) jsem plne rozhodnuta jit do toho odbarvovace omylem, pak napisu jak to dopadlo :D to bude chtit asi ty tri kousky prat zvlast,ze?:Dkdyz mel kazdy puvodne jinou barvu:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
19.11.10 08:30

Dejte vědět. Taky by mě zajímalo, kde se to dá koupit, za kolik..... a jak to účinkuje.

Mi se podařilo zabarvit, ale tak blbě… červeno bílé tričko a overal pro Kačenku. Prostě jsme to jako vždy prala s červeným a nikdy se to nezabarvilo, vše v pohodě..... a jednou jsem tam přidala v sekáči koupené červené pláťáky.. či mě napadlo, že budou barvit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
19.11.10 09:10

Já teď použila odbarvovač. Označení jenom „odbarvovač“ v pytlíku asi za dvacku a taky to šlo. Ale musí být původní barvy stálé, jinak je to taky změní. I když, výsledek je vždy nejistý:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myšanda26
19.11.10 13:17

Taky jsem byla takhle šikovná. Manžel dostal ke třicetinám z recese bryndák popsaný fiksou. Obarvilo se mi pak s ním taky všechno. Ten odbarvovač to fakt všechno napravil.

• Citovat
  • Upravit
17609
19.11.10 22:28

Odbarvovač na omylem obarvené prádlo stojí kolem stovky krabička, je to tenhle http://www.drogeriemartina.cz/…1003566.html a koukám, že někde je i levnější. U normálního bych se bála, že půjde i původní barva. Takhle jsem měla z modrofialově zapranýho zase podobnou lososovou jako před obarvením.

Markit tak červenobílý věci už nekupuju, párkrát jsem dopadla podobně a to jsem to důsledně prala zvlášť a někdy mi to červený obarvilo to bílý na jednom kuse :cert: Právě na jedno tričko jsem kdysi zkoušela odbarvovač a nedopadlo to moc dobře ta červená :zed:
A blbý jsou i černý věci s kouskem bílýho, to se taky většinou zapere, když já černobílou miluju 8-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
10.1.12 19:27

a co se dá dělat, když se mi zapraly nášivky a obrázky an džínách? je na to nějakej odbarvovač? nebo mi to i ty džíny vybledne? nevíte někdo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný