Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, měla bych dotaz. Čekáme první miminko začátkem srpna. Chtěla bych se zeptat, co dáváte do kočárku pod miminko? Děkuji za rady. ![]()
Ahoj, v zimně byl ve fusaku, když jsem fusak odstranila tak jsem pod něj dala tenkou dečku ![]()
@lecka: děkuji za radu. Deka mě taky napadla, ale nevím, aby mimču v létě nebylo moc velké teplo.
Nic… korba byla měla tlustou vložku. V zimě fusak, jinak jsem nedávala nic, jen pod hlavu plínku a přikrejvala lehkou dekou. ![]()
Na konci léta, když se narodil, byl v zavinovačce, v zimě ve fusaku a teď na jaře jsem pod něj dávala kromě podložky co byla v kočárku, ještě deku
.
Měla jsem tam složenou rychlozavinku, kterou jsme jinak vůbec nepoužívali.
Ahoj, my měli v létě taky dečku pod malou do kočárku. viděla jsem, že někdo dává třeba i látkové plínky místo deky.
@clobrdinek nevim, jestli jsem to pochopila správně, ale já budu dávat pod mimčo plenu nebo koupím lehké prostěradýlko.
V korbe byla matrace, na tu jsem davala prosteradlo a pod hlavicku latkovou plinu.
Přes léto jen látkovou plenku, podzim/jaro byl ve slabém fusaku, v zimě fusák a pod ním deku.:-)
A teď co je ve sporťáku, tak vložku od Emitexu. je super
http://www.detskydum.cz/…moby-909805/
Mám srpnové miminko a do kočárku na matraci jsem dávala tetra plenu a pod hlavičku malou plínku. Přes zimu fusak na plínku a nebo při chladnějším počasí deku