Co pod pyžamko?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4498
15.6.09 16:15

Mně tedy příjde hygieničtější spát s kalhotkama :o Neříkám u dětí, ale nějak si to neumím u sebe v praxi představit…přeci jen si myslím, že je běžný nějaký ten fyziologický výtok nebo jak to nazvat…a tak nemít třeba pod noční košilkou nic, mi příjde v tomto směru dost divné :o
Ale je to asi dost o zvyku v rodině, jak je člověk od mala zvyklý - mě to příjde divné bez, ale jak koukám, tak jsem asi v menšině :oops: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
15.6.09 20:38

Me to tema docela pobavilo :lol: Ono totiz u nas k teto diskuzi dochazi mezi mou dcerou a jeji kamaradkou, kdyz u nas spi :wink: Me mama ucila vzdy bez kalhotek ( no proste jak propagovaly „Rychle Sipy“ :lol: :lol: ) a tak ma dcera spi bez, a kamaradcina dcera zase jenom s. A tak me to pobavilo, jak holky diskutovaly, co teda vlastne je spravne a ktera maminka ma pravdu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.6.09 22:56

Davam kalhoty pyzamove bez kalhotek, samotny jsou mi kalhotky na spani neprijemne a radeji spim naostro, i tech par dni pri MS je pro mne utrpeni.

Pyzamko menime 2× tydne, i v lete ma pyzamka s kratkym rukavem a pyzamko sortkama. Nocni kosile nosi jen do skolky pac je ma vyhrnute v podpazi…

• Citovat
  • Upravit
14015
15.6.09 23:12

Mám syny, ale informativně jsem se ptala kamarádky, která je gynekolog, jak pečovat o příslušné partie holčiček, a jedna ze stěžejních rad byla rozhodně nechávat spát bez kalhotek (sama spím v pyžamu, protože noční košile se mi vyhrne až kamsi na krk a potom… no radši nepopisovat :P ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková