Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Mně tedy příjde hygieničtější spát s kalhotkama
Neříkám u dětí, ale nějak si to neumím u sebe v praxi představit…přeci jen si myslím, že je běžný nějaký ten fyziologický výtok nebo jak to nazvat…a tak nemít třeba pod noční košilkou nic, mi příjde v tomto směru dost divné ![]()
Ale je to asi dost o zvyku v rodině, jak je člověk od mala zvyklý - mě to příjde divné bez, ale jak koukám, tak jsem asi v menšině
![]()
Me to tema docela pobavilo
Ono totiz u nas k teto diskuzi dochazi mezi mou dcerou a jeji kamaradkou, kdyz u nas spi
Me mama ucila vzdy bez kalhotek ( no proste jak propagovaly „Rychle Sipy“
) a tak ma dcera spi bez, a kamaradcina dcera zase jenom s. A tak me to pobavilo, jak holky diskutovaly, co teda vlastne je spravne a ktera maminka ma pravdu ![]()
Davam kalhoty pyzamove bez kalhotek, samotny jsou mi kalhotky na spani neprijemne a radeji spim naostro, i tech par dni pri MS je pro mne utrpeni.
Pyzamko menime 2× tydne, i v lete ma pyzamka s kratkym rukavem a pyzamko sortkama. Nocni kosile nosi jen do skolky pac je ma vyhrnute v podpazi…
Mám syny, ale informativně jsem se ptala kamarádky, která je gynekolog, jak pečovat o příslušné partie holčiček, a jedna ze stěžejních rad byla rozhodně nechávat spát bez kalhotek (sama spím v pyžamu, protože noční košile se mi vyhrne až kamsi na krk a potom… no radši nepopisovat
).