Co s dětmi v Berouně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Na Berounské hoře je medvědárium a v ní medvědi co hráli ve večerníčku! jestli ještě nespí
![]()
Horu najdeš snadno,je tam jen jedna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A u medvědária super dětské přírodní dřevěné hřiště, u kus výš ještě jedno + menší rozhledna na vrcholu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak se dostanu k tomu medvědáriu? Myslím z vlakového nádraží.
Omlouvám se za blbé dotazy, fakt to tam neznám.
- Citovat
- Upravit
Hele já už tam leta nebydlím,možná někdo poradí číslo busu které tě doveze trochu blíž.. Ale jestli bude pěkný počásko-tak pěšky z davem pořád rovně až na náměstí,to projdeš a na tu horu pořád koukáš,fakt.tak první co tě pustí a je schůdná tak jdi nahoru
. já vím,popis děsnej… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, díky za popis, už jsem to našla na mapě, jen ještě tápu, jaký čas tam asi tak strávím? Počítám, že tak max. hodinu u medvědů a půl hodiny na hřišti, je to tak?
A je v tom medvědáriu otevřeno pořád? Jejich int. stránky jsem nenašla.
Díky moc.
- Citovat
- Upravit
My jezdili do Berouna do aquaparku - http://www.tipsportlaguna.cz/galerie.php
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní píše:
Ahoj, díky za popis, už jsem to našla na mapě, jen ještě tápu, jaký čas tam asi tak strávím? Počítám, že tak max. hodinu u medvědů a půl hodiny na hřišti, je to tak?
A je v tom medvědáriu otevřeno pořád? Jejich int. stránky jsem nenašla.
Díky moc.
Holka to já nevím…hodinu na medvědy mi příjde až moc teda…taky počítej než tam dojdete…říkala si,že máš tak dvě hodky na to? to myslím je tak akorát…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
Prosím poraďte mi nějakou zajímavost pro tříleté dítě v Berouně, na max. 2 hodiny. Vůbec to tam neznám.
Děkuji za rady.