Co s kopřivkou

Anonymní
2.4.22 22:38

Co s kopřivkou

Ahooj, nemam s koprivkou zkušenosti, ale dle fotek soudím, ze o ní jde. V utery jsem si holila nohy novou ziletkou s nějakým bio sprchacem, do druhého dne jsem mela alergii po obou nohách. Zlepšení po lécích na alergii ale nevidím. Pres den to zmizí, navecer zhoršení. Gel již nepoužívám, ale stejne se to nelepší. Mam ted i stresové období a navíc jsem tyden po covidu, takze příčin je milion. Pred měsícem jsem řešila exem u oka, ten vymizel a přesunul se sem :D. Nějaké rady, co s tim? Pomalu se to přesunuje na chodidla :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.4.22 22:52
@Anonymní píše:
Ahooj, nemam s koprivkou zkušenosti, ale dle fotek soudím, ze o ní jde. V utery jsem si holila nohy novou ziletkou s nějakým bio sprchacem, do druhého dne jsem mela alergii po obou nohách. Zlepšení po lécích na alergii ale nevidím. Pres den to zmizí, navecer zhoršení. Gel již nepoužívám, ale stejne se to nelepší. Mam ted i stresové období a navíc jsem tyden po covidu, takze příčin je milion. Pred měsícem jsem řešila exem u oka, ten vymizel a přesunul se sem :D. Nějaké rady, co s tim? Pomalu se to přesunuje na chodidla :,(

Máš svoji alergoložku? Já se nedávno po nové alergii a šílené kopřivce, naštvala a zavolala jsem své doktorce, že k ní jedu na injekci.
Nejlepší volba. Po všech alergii a všech problémech, problém okamžitě zmizel a zmizeli i další problémy od jiných alergii

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek