Přiškvařený kabel od trouby k rozdojce, co s tím?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Co s tím, moc prosím
Dnes jsem pekla a troubu vytahujeme ze zásuvky pokaždé, po dopečení jsem tedy chtěla kabel vytáhnout, jen se to doslova priskvarilo k rozdvojce…a já vytáhla pouze jeden kovovy „cudlik“ nevybavim si ted jak se tomu rika, ale určitě vite co myslim. Druhy tam zůstal priskvareny a po vytažení se to vytahlo, jenže i s kabelem z toho. Troubu máme danou v lince to je asi ten největší problém..
Myslíte že to půjde nějak opravit? Mam docela bobky, přítelovi jsem to teď napsala a je strasne nastvany. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Proč naštvaný? A proč pokaždý vytahovat troubu ze zásuvky?
A do rozdvojky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak teda trouba by měla mít samostatnou zásuvku a i samostatný jistič a proudový chránič ne jestli se nemyslím? Jestli jste to měli přes rozdvojku na běžnou zásuvku tak asi můžete být rádi že jste doteď nevyhoreli…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vladusxx netusim vubec, ale fakt smrad, normalne ta jedna dirka skoro roztavena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola nevim, prostě to mam vytahovat, všechno. Mam pocit ze to je i tim. Pritel rikal že je to kvuli stare elektrice v byte, ale co ja vim, jediny co, tak že mám vše vždy vytáhnout, troubu, svetlo nad digestori, atd.
Jo ma tam zasuvku. Ale ten kabel tam nedosahne takže tam musel dat rozdvojku aby to tam dosahlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Iren879 S troubou nevím, tohle se povedlo našemu mladymu s fénem..
Asi to bude chtít elektráře a novou koncovku, nebo novou troubu..
Tohle neopraviš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vladusxx píše: Více
To musí bejt nějakej kec zase, ne? To nemůže NIKDO příčetný takto zapojit.
- Citovat
- Upravit
@Stevia píše: Více
No tak ale zapojovat třeba i fén do rozdvojky je dost mimo.
- Citovat
- Upravit
@Vladusxx já to vím, jenže přítel má svoji hlavu a musi byt tak jak to mel. Vysvětlovat mu je to zbytečný, já vím že to je pekne na pytel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Iren879 píše: Více
Tak hlavu asi nemá. Jinak by nedal troubu do rozdvojky.
- Citovat
- Upravit
@Všechnoznám ne,tohle nebylo do rozdvojky, ale do normální zásuvky..
Nevím, co
dělal..
Puboš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Iren879 tak bych mu řekla že takový spotřebič používat nebudu…tohle chce elektrikáře a vyměnit kabel na troubě pokud se teda nezničila… (rovnou ideálně tak aby kabel byl dostatečně dlouhý a dosáhl do požadované zásuvky) a nejspíš i zásuvku..a je dost možný že vám ta zásuvka úplně vyhořela..i když to by snad vyhodilo jističe…ale jestli máte elektřinu dělanou za krále klacka tak možná ani to ne a fakt asi můžeš být ráda že stě nevyhoreli…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Stevia píše: Více
Aha, já myslela, že to je k tý rozdvojce. Tak třeba mu nějak zakryl odvětrávání, že se prostě přehřál.
- Citovat
- Upravit
Tak ono vypadá že bude třeba vyměnit jen vidlice se zástrčkou, kabel je v pohodě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit