Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím o tipy, nemám fantazii. Pořád jí kupuju něco na sebe, kosmetiku, nebo tak něco…chci teď něco jiného, když je to kulaté. Nechi žádnou keramiku, svíčky, knížky, to jsou všechno běžné dárky.
Díky. Alenka
co takhle poukazku na lazenske procedury?
Staci jeden den.....
K.
…nebo poukaz do luxusního salonu na kosmetiku, masáž apod. ![]()
Irias
Ahoj, když bylo loni mojí sestře 40 let, tak jsme jí koupili pozlacené hodinky. Nic luxusního, stály 2000 Kč, ale podobné mám už asi 8 let a jsou skoro jako nové. Žádné loupání zlata a odřeniny odpovídající stáří hodinek. Tak doufám, že bude také tak spokojená. Měla radost, protože to nečekala.
Ta poukázka není špatnej nápad........na masáže chodila kvůli páteři, ke kadeřnici ráda.....možná použiju ![]()
No a díky vám jsem si vzpoměla, ža loni chodila do salonu na nějaký pásy na hubnutí, zhubla po nich. Je to se solárkem a kosmetikou v jenom, tak možná tam.
Díky. Vítám další tipy.
Alenka
Ahojka, no, nevím jaká je tvá sestra, ale té mojí bych vzala něco pěkně ulítlého.Klíďo bych hledala i v sexshopu
… já dávám ráda dárky pro pobavení
. Ale ne každému se hodí dát něco žertovného, takže nějaká ta pernamentka na zkrášlovací procedury … či nějaký pěkný šperk … určitě jo. Je to těžký být každý rok originální, že?
já přemýšlím, co vzít tchýni a mamce … obě slaví 55
.Tchán dostal už předem hopací křeslo, a jelikož jde teď do důchodu, dostane pak ještě bačkory důchodky a když seženu kostkovanou deku
![]()
Andělka
Jestli je to ještě aktuální mrkni na http://www.allegria.cz/index.php?…