Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
chtěla jsem vás poprosit, zda byste mi neporadily, kde mam na netu najít něco humorného na oslavu 50. narozenin svého tatínka - buď nějakou básničku nebo cokoli, co by se dalo přečíst či přednést a trošku oživilo oslavu.
Mě sice tyto věci moc neberou, ale mamka něco takového pro taťku chce a já fakt nevím, kde by se něco vhodného dalo najít
.
Napadlo me, že by možná některá z vás o něčem věděla anebo přímo něco vhodného měla…
Díky moc za pomoc, nejsem schopná nic extra najít…
Pa Jájulka
Jájulko, skládám takové básničky pro příbuzné a jejich příbuzné a známé a tak. Jestli budeš chtít, pošli mi na mail nějaké info o tvém tátovi - co rád dělá, co má rád, to rád nemá, co by si přál, něco málo o jeho povaze, jestli bydlí v domku a jestli má zahradu, psa, prostě cokoliv co by se dalo zamotat do veršů a za chvilku to máš doma. Třeba by se to dalo napasovat i na nějakou jeho oblíbenou písničku.
Radka
Ahoj Radino,
moc děkuju za ochotu mi pomoci, poslala jsem Ti soukromou zprávu, kde máš snad všechno potřebné pro básničku. Pokud bys ještě něco potřebovala, ráda pošlu
.
Pa Jájulka
Nevím, jestli už není pozdě, ale můj taťka dostal k 60tinám tričko s fotkou, na které byl jako prcek. Na volné dny dobrý. Taky se taková fotka dá udělat jako pucle.
Trošku z jiného soudku a ne pro každého - krabičky, resp. rámeček poslední záchrany - třeba s viagrou, nebo cigaretou a tak - viz žertovné předměty. Dá se najít na netu nebo v kamených obchodech. Mají tam třeba nafukovací půllitr nebo sklenička s alkoholem, co se nevylije a tak. Na můj vkus nic moc, ale někomu se to líbí.
ahoj prosím potřebuju básničku pro tatku ale ne k nerozeninám ani k svátku ale k radosti dík čau