Něco srandovního na oslavu?

3352
9.4.06 17:21

Něco srandovního na oslavu?

Ahoj holky,
chtěla jsem vás poprosit, zda byste mi neporadily, kde mam na netu najít něco humorného na oslavu 50. narozenin svého tatínka - buď nějakou básničku nebo cokoli, co by se dalo přečíst či přednést a trošku oživilo oslavu.

Mě sice tyto věci moc neberou, ale mamka něco takového pro taťku chce a já fakt nevím, kde by se něco vhodného dalo najít :(.
Napadlo me, že by možná některá z vás o něčem věděla anebo přímo něco vhodného měla…

Díky moc za pomoc, nejsem schopná nic extra najít…
Pa Jájulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Radina
9.4.06 18:22

Jájulko, skládám takové básničky pro příbuzné a jejich příbuzné a známé a tak. Jestli budeš chtít, pošli mi na mail nějaké info o tvém tátovi - co rád dělá, co má rád, to rád nemá, co by si přál, něco málo o jeho povaze, jestli bydlí v domku a jestli má zahradu, psa, prostě cokoliv co by se dalo zamotat do veršů a za chvilku to máš doma. Třeba by se to dalo napasovat i na nějakou jeho oblíbenou písničku.
 Radka

• Citovat
  • Upravit
3352
13.4.06 17:16

Ahoj Radino,
moc děkuju za ochotu mi pomoci, poslala jsem Ti soukromou zprávu, kde máš snad všechno potřebné pro básničku. Pokud bys ještě něco potřebovala, ráda pošlu :).
Pa Jájulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
13.4.06 21:42

Nevím, jestli už není pozdě, ale můj taťka dostal k 60tinám tričko s fotkou, na které byl jako prcek. Na volné dny dobrý. Taky se taková fotka dá udělat jako pucle.
Trošku z jiného soudku a ne pro každého - krabičky, resp. rámeček poslední záchrany - třeba s viagrou, nebo cigaretou a tak - viz žertovné předměty. Dá se najít na netu nebo v kamených obchodech. Mají tam třeba nafukovací půllitr nebo sklenička s alkoholem, co se nevylije a tak. Na můj vkus nic moc, ale někomu se to líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.11.08 13:43

Re: Něco srandovního na oslavu?

ahoj prosím potřebuju básničku pro tatku ale ne k nerozeninám ani k svátku ale k radosti dík čau

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný