Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hmm,není to tím, že bys mohla být třeba těhotná?Co takhle testy?Prodávají je všude.
Určitě si zajdi do lékárny pro test, jinak nezjistíš, jestli jsi těhotná nebo je to jen taková náhoda. Já jsem si ho taky koupila a bohužel to byl jen pocit....... ![]()
Mě se tohle stává skoro každý měsíc asi 2 roky, je mi 27 a prý je to v pořádku, teď jsem v 7. týdnu a kromě těchto příznaků mě svědily prsa a stále se mi chtělo spát. První test (3 dny po termínu) byl negativní, o týden později se objevila druhá slaboučká čárka.
Ahoj holky co si myslite o tomhle : 31.8.ovulace potvrzena ovu testem za 5 dni po ni spineni po sexu.. ted v sobotu znovu spineni po sexu. vcera navsteva na gynde spineni je pry jen esteticka zalezitost jsem pry v poradku. na levem vajecniku folikul velikosti 20mm sliznice 32mm… pry budu asi casteji ovulovat povidal dokrtor.. nemohlo by to byt tehu? ze by si spletl doktor folikul se zlutym teliskem?
Folikul je na vajecniku a zlute telisko by bylo v deloze! Takze splest se nemohl! Jsi adeptka na dvojcata, gratuluju ![]()
Ne zlute telisko je ve vajecniku a zloukovy vacek je v deloze.. to uz jsem tu nekde cetla…
Mas pravdu, omlouvam se. Ale zlute telisko vznika az po prasknuti folikulu, takze si myslim, ze doktor by si nespletl prasly a dorustajici folikul.
Neni nic neobvykleho, ze by jsi mela dve ovulace v jednom cyklu. Vim, ze je to financne narocne, ale zkus si ted delat testy cely cyklus nebo si mer bazalni teplotu a hned budes vedet na cem jsi. Nahodou mas velke stesti jestli mas vic ovulaci v jednom cyklu. Aspon se ti podari rychleji otehotnet ;0)
Mi se snazime 8 mesicu a uz mam za sebou dva potraty, takze taky zadna slava ![]()
Ahoj můžete mi pordait je možné aby byl mama test negativní třeba i v 8-10 týdnu těhotenství? děkuju! popřípadně zda by jste mi napsli jak a kdy ste své těh. zjistili vy a kdy vám to potvrdil test moc děkuju
@NOVAJDA20 Tak bud byl vadný..nebo nejsi těhotná
já to zjistila docela brzo, že se mnou není něco v pořádku a 10dní po oplodnění s testem Dr.Max. ![]()
Mám kovovou chut v puse,jídlo nic moc,nemusím to,co jinak miluju,prsa mi bolí ze strany a taky v břiše.Co si o tom myslíte.Verča