Co si obléknout do Karlína?

3088
29.7.17 14:19

Co si obleknout do Karlina?

Ceka nas s manzelem muzikal v Karline. Tak premyslim, co si obleknout. Zda ma mit manzel oblek, nebo staci rifle a kosile? U me taky halenka a kalhoty? Jsem zvykla, ze na kulturu se chodi v necem „slusnejsim“, ale doba se meni a lidi tak nejak chodi ve vsem. Tak abysme si pripadne doplnili satnik. Poradite? Dekuji ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35861
29.7.17 14:25

Kalhoty a košile. Džíny ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
29.7.17 14:41
@Maty1989 píše:
Ceka nas s manzelem muzikal v Karline. Tak premyslim, co si obleknout. Zda ma mit manzel oblek, nebo staci rifle a kosile? U me taky halenka a kalhoty? Jsem zvykla, ze na kulturu se chodi v necem „slusnejsim“, ale doba se meni a lidi tak nejak chodi ve vsem. Tak abysme si pripadne doplnili satnik. Poradite? Dekuji ;-)

Na muzikál v čemkoliv kromě džín a tepláků. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
29.7.17 15:48

Přítel měl oblek a já šaty. Byli jsme tam jedni z mála slušně oblečení, co jsem tak vypozorovala. Viděla jsem tam hodně „zjevů“. Nejvíc mě dostala paní co měla modré džíny a nějakou mikinu, ale tak to je věc každého, co si kdo vezme. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
30.7.17 03:02
@marikita píše:
Přítel měl oblek a já šaty. Byli jsme tam jedni z mála slušně oblečení, co jsem tak vypozorovala. Viděla jsem tam hodně „zjevů“. Nejvíc mě dostala paní co měla modré džíny a nějakou mikinu, ale tak to je věc každého, co si kdo vezme. :kytka:

Podle toho co pises, jste tam v obleku a satech byli za zjevy spis vy :mrgreen: Jinak za me krome teplakovky a sortek, cokoliv. ;) Na oblek a saty to neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
30.7.17 07:49

Prave mi taky prijde oblek moc, no :mrgreen: Manzel ma rifle a hnede kalhoty taky spise styl rifli. Ja mam modre spise strecove kalhoty. Tak fakt nevim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
30.7.17 08:33

Manzel nosi na muzikaly tmave dziny a kosili. Ja jdu v satech, ktere bezne nosim do prace. Nacancanejsi bychom sli treba na operu nebo do ND. Na muzikal ne. Vetsinou to mame spojene s celodennim vyletem po Praze, takze pohodlne a hezke obleceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
30.7.17 10:40

@srpen89 No i tak se to dá říct, že páni v obleku a my dámy v šatech jsme byli za exoty :mrgreen: Dokonce i uvaděčka byla za exotku :D, ale je mi to fuk, co kdo má. Ať si jdou třeba v pytli. Já původně taky přemýšlela nad černýma kalhotama, ale nakonec jsem byla ráda, že jsem si dala ty šaty a perlový náhrdelník. Příště tak půjdeme znovu. Líbilo se mi, že se tam vyjímáme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.