Co si obléknout do Karlína?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Co si obleknout do Karlina?
Ceka nas s manzelem muzikal v Karline. Tak premyslim, co si obleknout. Zda ma mit manzel oblek, nebo staci rifle a kosile? U me taky halenka a kalhoty? Jsem zvykla, ze na kulturu se chodi v necem „slusnejsim“, ale doba se meni a lidi tak nejak chodi ve vsem. Tak abysme si pripadne doplnili satnik. Poradite? Dekuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Maty1989 píše:
Ceka nas s manzelem muzikal v Karline. Tak premyslim, co si obleknout. Zda ma mit manzel oblek, nebo staci rifle a kosile? U me taky halenka a kalhoty? Jsem zvykla, ze na kulturu se chodi v necem „slusnejsim“, ale doba se meni a lidi tak nejak chodi ve vsem. Tak abysme si pripadne doplnili satnik. Poradite? Dekuji
Na muzikál v čemkoliv kromě džín a tepláků. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přítel měl oblek a já šaty. Byli jsme tam jedni z mála slušně oblečení, co jsem tak vypozorovala. Viděla jsem tam hodně „zjevů“. Nejvíc mě dostala paní co měla modré džíny a nějakou mikinu, ale tak to je věc každého, co si kdo vezme. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marikita píše:
Přítel měl oblek a já šaty. Byli jsme tam jedni z mála slušně oblečení, co jsem tak vypozorovala. Viděla jsem tam hodně „zjevů“. Nejvíc mě dostala paní co měla modré džíny a nějakou mikinu, ale tak to je věc každého, co si kdo vezme.
Podle toho co pises, jste tam v obleku a satech byli za zjevy spis vy
Jinak za me krome teplakovky a sortek, cokoliv.
Na oblek a saty to neni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prave mi taky prijde oblek moc, no
Manzel ma rifle a hnede kalhoty taky spise styl rifli. Ja mam modre spise strecove kalhoty. Tak fakt nevim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manzel nosi na muzikaly tmave dziny a kosili. Ja jdu v satech, ktere bezne nosim do prace. Nacancanejsi bychom sli treba na operu nebo do ND. Na muzikal ne. Vetsinou to mame spojene s celodennim vyletem po Praze, takze pohodlne a hezke obleceni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@srpen89 No i tak se to dá říct, že páni v obleku a my dámy v šatech jsme byli za exoty
Dokonce i uvaděčka byla za exotku
, ale je mi to fuk, co kdo má. Ať si jdou třeba v pytli. Já původně taky přemýšlela nad černýma kalhotama, ale nakonec jsem byla ráda, že jsem si dala ty šaty a perlový náhrdelník. Příště tak půjdeme znovu. Líbilo se mi, že se tam vyjímáme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.