Co si ohlídat při hledání práce v jiném městě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2295
24.5.14 23:37

Co si ohlídat?

Všechny moc zdravím a prosim o radu. Jsem maminkou na rodičovske do 3 let věku dítěte mam pracovní smlouvu na dobu neurčitou ale bohužel do původního zaměstnání nastoupit nemůžu ( nečekané rodinné důvody změna města atd…) budu si muset hledat práci v jiném městě a teď nevim jak mám postupovat co mám hlasit v práci, co si ohlídat např, vystupní list nebo započtový list kde co hlasit?? nejde to vyřidit i pisemně, poštou? předem všem moc děkuji za pomoc, jsem v nelehké situaci díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4724
25.5.14 00:58

@granet nejsem bůhvíjaký znalec, snad bude někdo vědět víc, ale podle mně tě buď zaměstnavatel pustí a odejdeš dohodou k určitému datu a ani třeba nenastoupíš, nebo tě nepustí, pak budeš muset po skončení RD nastoupit a dát klasickou výpově´d s výpovědní lhůtou.
Jestli máš v práci dobré vztahy, řekla bych jim, že nebudeš nastupovat zpátky, co nejdřív, zvýšíš si tím šance, že za tebe budou už natrvalo někoho mít a nebudou trvat na tom, abys nastoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
25.5.14 01:13

lekarnicka28 dekuji za odpoved, jeste mam rok casu ale i tak uz nad tym zacinam premyslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
25.5.14 10:15
@granet píše:
Všechny moc zdravím a prosim o radu. Jsem maminkou na rodičovske do 3 let věku dítěte mam pracovní smlouvu na dobu neurčitou ale bohužel do původního zaměstnání nastoupit nemůžu ( nečekané rodinné důvody změna města atd…) budu si muset hledat práci v jiném městě a teď nevim jak mám postupovat co mám hlasit v práci, co si ohlídat např, vystupní list nebo započtový list kde co hlasit?? nejde to vyřidit i pisemně, poštou? předem všem moc děkuji za pomoc, jsem v nelehké situaci díky :hug:

A jseš si jistá, že zaměstnavatel s tebou po rodičovské počítá? Jsem ve stejné situaci, zaměstnavatel mi 2 měsíce před nástupem do zaměstnání řekl, že on sám se mnou nepočítá a ještě jsme se dohodli na 3měsíčním odstupném. Nastupovat samozřejmě nebudu - výpověď ihned dohodou… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
25.5.14 17:18
@Terezm píše:
A jseš si jistá, že zaměstnavatel s tebou po rodičovské počítá? Jsem ve stejné situaci, zaměstnavatel mi 2 měsíce před nástupem do zaměstnání řekl, že on sám se mnou nepočítá a ještě jsme se dohodli na 3měsíčním odstupném. Nastupovat samozřejmě nebudu - výpověď ihned dohodou… :dance:

tak to nevim, zatím jsem se o to nezajimala, přestěhovala jsem se jinam a hlavně na personalnim odděleni už pracuje někdo uplně jiný :think: až to bude aktualnějši tak se tam budu muset zastavit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
25.5.14 17:21

Tak to máš dobrý ne?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101515
25.5.14 18:58
@lekarnicka28 píše:
@granet nejsem bůhvíjaký znalec, snad bude někdo vědět víc, ale podle mně tě buď zaměstnavatel pustí a odejdeš dohodou k určitému datu a ani třeba nenastoupíš, nebo tě nepustí, pak budeš muset po skončení RD nastoupit a dát klasickou výpově´d s výpovědní lhůtou.

Nemusí nastupovat, zaměstnanec může dát výpověď i během RD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
27.5.14 11:14

Je možnost ukončit prácovní poměr pisemně tak abych nemusela absolvovat 150km jízdu autem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101515
27.5.14 12:19

@granet Tak výpověď rozhodně poštou poslat můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
27.5.14 21:46

Jani díky a oni mi pošlou nazpět poštou započtovy list a vystup.list? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
27.5.14 21:47

Nikdy jsem vypoved nedavala a vypovezena nebyla tak nevim jak to chodi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101515
27.5.14 22:34

@granet Myslím, že jo, pokud tedy nemusíš vyřídit nějaké jiné formality, typu vrácení služebních věcí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
29.5.14 18:07
@j.a.n.i1 píše:
@granet Myslím, že jo, pokud tedy nemusíš vyřídit nějaké jiné formality, typu vrácení služebních věcí…

díky moc :hug: tak to budu muset tam zajed mám ještě jejich průch. kartu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat